Рецепт Капуста кимчи фото

Капуста кимчи
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Капуста , Морква , Цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Капуста кимчи - класна корейська закуска. Але так як у мене не завжди є час, терпіння і бажання готувати її класичний варіант, довелося придумувати, як спростити рецептуру. Ось, що вийшло.

Опис приготування:

Сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати капусту кимчи на швидку руку, всього за якихось півгодини. Однак якщо ви хочете, щоб її смак був ще більш насиченим, не полінуйтеся і потримайте її під закритою кришкою при кімнатній температурі пару днів. І в тому, і в іншому варіанті виходить дуже класно!

  • Капуста - 1 штука (невеликий качан вагою в районі 900 грамів)
  • Сіль - 1/4 склянки(250 мл)
  • Вода - 1 Склянка (холодна; 250 мл)
  • Пластівці червоного перцю - 1/3 склянки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Рибний соус - 1/4 склянки
  • Часник - 1/4 склянки (подрібнений)
  • Зелена цибуля - 3-4 штук (пір'я)
  • Морква - 20 грам
капуста кимчи - фото крок 1
Капусту наріжте досить тонко і викладіть в глибоку миску. Влийте до неї склянку холодної води і всипте сіль. Добре перемішайте все руками і відставте поки в сторону хвилин на 10.
капуста кимчи - фото крок 2
Тепер приготуємо заправку. Для цього змішаємо пластівці червоного перцю, цукор, рибний соус, подрібнені часник і цибулю а також крупно натерту моркву. Ретельно перемішайте інгредієнти.
капуста кимчи - фото крок 3
Капусту сполосніть під холодною водою і потримайте трохи в друшляку, щоб вся зайва рідина скла. Потім додайте до неї раніше приготовлену заправку і все добре перемішайте.
капуста кимчи - фото крок 4
Перекладаємо капусту в будь-яку ємність, яку ви зможете закрити кришкою. У мене це пластиковий контейнер для зберігання продуктів. Придавите капусту гарненько руками і закрийте кришкою. Якщо хочете, можна вживати її відразу ж, хвилин через 5-10.

Схожі рецепти