Рецепт Кимчи з пекінської капусти фото

Кимчи з пекінської капусти
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі , Капуста , Пекінська капуста
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Салати
Час приготування: 12 г. 0 хв.

Хочу поділитися смачним рецептом корейської кухні. Виходить капуста дуже гострою, пікантність, послужить відмінним гарніром до смаженого м'яса або риби. Головне, вибирайте найсвіжішу капусточку! дивіться рецепт!


Кількість порцій: 3-4
  • Соус чилі - 1 Ст. Ложка("самби звільнений" або подібний)
  • Оцет з рисового вина - 3 Ст. Ложки (або будь-який оцет)
  • Часник - 4 зубчики
  • Сіль - 1 щіпка(shtedraya)
кимчи з пекінської капусти - фото крок 1
1. Пекінську капусту вимити, дати стекти сирої воді, а потім порубати її не дуже дрібно.
кимчи з пекінської капусти - фото крок 2
2. Часник почистити і дрібно порізати. Можна подрібнити його в спеціальній чеснокодавилке.
кимчи з пекінської капусти - фото крок 3
3. «Самбал олек» це класичний східний соус з помідорами, перцем чилі і східними прянощами. Можете замінити його аналогічної аджикою з грузинської кухні або гострої аджикою власного приготування.
кимчи з пекінської капусти - фото крок 4
4. Змішати посічену капусту, соус, оцет, сіль і часник в одній чаші і поставити в холодильник мінімум на 1 ніч. Знавці вважають, що справжній кимчи любить витримку не менше доби. Подавати капусту треба холодної до будь-яких жирних м'ясних страв.

Схожі рецепти