Рецепт Кимчи з пекінської капусти фото

Кимчи з пекінської капусти
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі, Капуста, Пекінська капуста
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Салати

Хочу поділитися смачним рецептом корейської кухні. Виходить капуста дуже гострою, пікантність, послужить відмінним гарніром до смаженого м'яса або риби. Головне, вибирайте найсвіжішу капусточку! дивіться рецепт!


Кількість порцій: 3-4
  • Соус чилі - 1 Ст. Ложка( "самби звільнений" або подібний)
  • Оцет з рисового вина - 3 Ст. Ложки (або будь-який оцет)
  • Часник - 4 зубчики
  • Сіль - 1 щіпка(shtedraya)
кимчи з пекінської капусти - фото крок 1
1. Пекінську капусту вимити, дати стекти сирої воді, а потім порубати її не дуже дрібно.
кимчи з пекінської капусти - фото крок 2
2. Часник почистити і дрібно порізати. Можна подрібнити його в спеціальній чеснокодавилке.
кимчи з пекінської капусти - фото крок 3
3. «Самбал олек» це класичний східний соус з помідорами, перцем чилі і східними прянощами. Можете замінити його аналогічної аджикою з грузинської кухні або гострої аджикою власного приготування.
кимчи з пекінської капусти - фото крок 4
4. Змішати посічену капусту, соус, оцет, сіль і часник в одній чаші і поставити в холодильник мінімум на 1 ніч. Знавці вважають, що справжній кимчи любить витримку не менше доби. Подавати капусту треба холодної до будь-яких жирних м'ясних страв.

Схожі рецепти