Голубці з пекінської капусти в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Голубці з пекінської капусти - це новий погляд на класичне блюдо. Воно відрізняється смаком. Капуста маючи від природи ніжні листи, після приготування в мультиварці, стає ще ніжніше.
Дуже часто від голубців залишають капусту. У цій страві такого не відбувається, з тієї причини, що воно дуже соковите, просочене соками, ловлення. Тому для начинки намагайтеся брати фарш з жирком. Також відзначу, що овочі для обсмажування краще нарізати дрібно.
- Капуста пекінська - 1 штука (середній качан)
- Свинячий фарш - 450-500 грам
- Мал - 3 Ст. Ложки (сухий)
- Морква - За смаком
- Цибуля ріпчаста - За смаком
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Томатний сік - 1 Склянка
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Почніть з приготування фаршу. Мал промийте в трьох водах, залийте, щоб покрило і відваріть до готовності. Вода повинна повністю випаруватися. Охолодіть і додайте до свинячого фаршу. Додати сіль, додайте перець, добре перемішайте.
Кочан пекінської капусти розберіть на листя. Візьміть глибоку чашу. Закип'ятіть воду. Листя викладіть в чашу і залийте окропом, залиште на 5-7 хвилин.
Візьміть дошку і молоточок для м'яса. Розкладіть лист капусти і молоточком відбийте білу, щільну частину листа. Після окропу вона стала м'якше, але якщо її не розм'якшити, загорнути начинку буде складно.
На підготовлений лист викладіть повну, з легкої гіркою ложку фаршу. Злегка розмажте і загорніть на манер голубца.
У чаші мультиварки, на режимі "випічка", розігрійте масло і обсмажте до відтінку бажану кількість нарізаних цибулі і моркви.
Перекладіть на овочі підготовлені голубці.
У склянці томатного соку розчиніть за смаком сіль і спеції (по бажанню). Залийте голубці. Додайте води, щоб злегка покрила верх. Увімкніть режим "випічка", час приготування 45 хвилин.
Після звукового сигналу страва готова.
Подавайте голубці зі сметаною. Смачного!