Млинці з пекінської капусти
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо незвичайний варіант млинців з пекінської капусти. Якщо ви ще не пробували такий рецепт, обов'язково візьміть на замітку. Млинці виходять дуже смачними, ніжними і апетитними!
Для рецепта нам знадобляться найпростіші продукти, такі млинці готувати будемо на воді, додамо яйця і борошно. Все просто і швидко. Подавати до столу такі млинці потрібно зі сметаною, в якості начинки можна використовувати різні інгредієнти на свій смак.
- Пекінська капуста - 100 грам
- Вода - 150 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 5-6 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Курячі яйця - 1 штука
- Спеції - За смаком (паприка, каррі)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Пекінську капусту наріжте довільно і складіть в чашу кухонного блендера.
Подрібніть капусту на високих оборотах, додайте куряче яйце і воду.
Знову подрібніть всі компоненти до єдиної консистенції. Всипати пшеничну муку невеликими порціями, приготуйте тісто середньої густини.
Додайте також в тісто 1 столову ложку рослинної олії.
За бажанням можна зробити млинці більш ароматними, додайте спеції, сіль і перець.
Сковороду прогрійте, змастіть маслом, влийте трохи тесту. Смажте млинці по 30 секунд з кожної сторони.
Смачного!