Китайська піджарка з пекінської капусти
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви їли овочеві китайські страви, то бачили там білі квадратики, схожі на цибулю, але не стали прозорими в ході варіння. Це і є наша капуста в підсмаженні. Час приготувати цей делікатес будинку!
Кількість порцій: 4
- Пекінська капуста - 20-25 штук (аркушів)
- Арахісове масло - 5 Ст. Ложок
- Соус - 0, 5 склянки (будь-томатний або соєвий на ваш вибір)
- Сіль - 1 За смаком
1. Помийте і розберіть пекінську капусту на листки. Зріжте м'яку зелень листів - зараз вам знадобиться тільки біла щільна частина капусти.
2. Поріжте щільні частини на відрізки довжиною по 3-4 см. Розжарити арахісове масло на сковороді і тушкуйте шматочки капусти не менше 3-4 хвилин до появи м'якості.
3. В ту ж сковорідку влийте вас улюблений пікантний соус (томатний, соєвий і т.П.) і тримайте на вогні, обережно помішуючи, поки блюдо не закипить як слід.
4. Тепер його можна знімати з вогню і подавати на стіл. Як правило, піджарку подають на гірці білого вареного рису або рисової локшини.