Рецепт Китайська піджарка з пекінської капусти фото

Китайська піджарка з пекінської капусти
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
Овочі , Капуста , Пекінська капуста
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви
Час приготування: 30 хв.

Якщо ви їли овочеві китайські страви, то бачили там білі квадратики, схожі на цибулю, але не стали прозорими в ході варіння. Це і є наша капуста в підсмаженні. Час приготувати цей делікатес будинку!

Кількість порцій: 4
  • Пекінська капуста - 20-25 штук (аркушів)
  • Арахісове масло - 5 Ст. Ложок
  • Соус - 0, 5 склянки (будь-томатний або соєвий на ваш вибір)
  • Сіль - 1 За смаком
китайська піджарка з пекінської капусти - фото крок 1
1. Помийте і розберіть пекінську капусту на листки. Зріжте м'яку зелень листів - зараз вам знадобиться тільки біла щільна частина капусти.
китайська піджарка з пекінської капусти - фото крок 2
2. Поріжте щільні частини на відрізки довжиною по 3-4 см. Розжарити арахісове масло на сковороді і тушкуйте шматочки капусти не менше 3-4 хвилин до появи м'якості.
китайська піджарка з пекінської капусти - фото крок 3
3. В ту ж сковорідку влийте вас улюблений пікантний соус (томатний, соєвий і т.П.) і тримайте на вогні, обережно помішуючи, поки блюдо не закипить як слід.
китайська піджарка з пекінської капусти - фото крок 4
4. Тепер його можна знімати з вогню і подавати на стіл. Як правило, піджарку подають на гірці білого вареного рису або рисової локшини.

Схожі рецепти