Голубці з пекінської капусти
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ще ніколи не готували голубці в пекінській капусті, то обов'язково спробуйте. Це незрівнянно зі звичайними голубцями, так як пекінська капуста м'якша, і голубці з нею виходять ніжніше.
Голубці - це моя слабкість, але помниться в дитинстві я часто знімала з фаршу листя капусти і непомітно викидала їх у відро для сміття, поки мама не бачить, - вже дуже вони мені не подобалися. Зараз я, звичайно ж, так не роблю, але, навчена своїм гірким досвідом, для своїх дітей відшукала ось такий чудовий рецепт приготування голубців з пекінської капусти. Загалом, я добилася бажаного ефекту - хлопці уминають голубці за обидві щоки, а чоловік взагалі в повному захваті. Тут немає нічого дивного, адже пекінська капуста набагато м'якше і ніжніше ніж білокачанна, та й метушні з нею під час приготування набагато менше, а в готових голубці вона настільки розварюється, що просто тане в роті. І, зізнаюся вам чесно, смак таких ось голубців мені подобається набагато більше, ніж звичайних, є в них щось особливе, якась родзинка. Спробуйте обов'язково їх приготувати, не пошкодуєте, а я з задоволенням поділюся з вами простим рецептом голубців з пекінської капусти.
- Капуста пекінська - 1 штука (великий)
- Свинячий фарш - 700 грам
- Рис довгозерний пропарений - 3/4 склянки
- Гриби - 0, 5 кілограма
- Морква - 2 штуки
- Томатний соус - 5 Ст. Ложок
- Крем - 5 Ст. Ложок
- Вода - 1, 5-2 склянки
- Червоний мелений перець - - За смаком
- Сіль - - За смаком