Рецепт Кимчи без перцю фото

Кимчи без перцю
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Заготовки, Маринування

Знамените корейське блюдо в новій цікавій варіації для тих, хто не любить гостре. Покажу, як приготувати кимчи без перцю. Насичений смак маринованих овочів вам обов'язково сподобається. Пробуйте!

Для цієї страви можна використовувати абсолютно будь-які овочі, які є під рукою. Оригінальний варіант приготування маринаду теж рекомендую взяти на замітку. Фрукти віддають свій сік і смак, а маринад залишається прозорим, чудово!

  • Пекінська капуста - 1 штука(1.5-1.6 кг)
  • Сіль - 1/4 склянки
  • Вода - 4 склянки (маринад)
  • Сіль - 3/4 склянки (маринад)
  • Морква - 100 грам
  • Dajkon - 200 грам (або редис)
  • Солодкий перець - 50 грам
  • Зелена цибуля - 1/4 пучка
  • Кедрові горіхи - 1-2 Ст. Ложок
  • Груша - 300 грам
  • Яблуко - 150 грам
  • Цибуля - 50 грам
  • Часник - 1 Ст. Ложка
  • Імбир - 1/2 Ст. Ложки
кимчи без перцю - фото крок 1
1. Капусту наріжте на 4 частини, приправити сіллю, покладіть під невеликий прес години на 1.5. Після промийте під проточною водою і як слід обсушити.
кимчи без перцю - фото крок 2
2. Очистіть і подрібніть овочі, додайте зелень і жменю горішків, перемішайте. У блендері подрібніть очищену грушу, яблуко, цибуля, часник, імбир. Викладіть все в марлю. Розчиніть у воді сіль, покладіть марлю і добре відіжміть сік з фруктів з овочами.
кимчи без перцю - фото крок 3
3. Нафаршіруйте кожну четвертинку капусти овочами ось таким чином.
кимчи без перцю - фото крок 4
4. Викладіть капусту в маринад і залиште годин на 12, а краще - на добу.
кимчи без перцю - фото крок 5
5. Кимчи без перцю можна подавати до столу, акуратно нарізавши порційними шматочками.
Смачного!

Схожі рецепти