Кимчи без перцю
(покроковий рецепт з фото)
Знамените корейське блюдо в новій цікавій варіації для тих, хто не любить гостре. Покажу, як приготувати кимчи без перцю. Насичений смак маринованих овочів вам обов'язково сподобається. Пробуйте!
Для цієї страви можна використовувати абсолютно будь-які овочі, які є під рукою. Оригінальний варіант приготування маринаду теж рекомендую взяти на замітку. Фрукти віддають свій сік і смак, а маринад залишається прозорим, чудово!
- Пекінська капуста - 1 штука(1.5-1.6 кг)
- Сіль - 1/4 склянки
- Вода - 4 склянки (маринад)
- Сіль - 3/4 склянки (маринад)
- Морква - 100 грам
- Dajkon - 200 грам (або редис)
- Солодкий перець - 50 грам
- Зелена цибуля - 1/4 пучка
- Кедрові горіхи - 1-2 Ст. Ложок
- Груша - 300 грам
- Яблуко - 150 грам
- Цибуля - 50 грам
- Часник - 1 Ст. Ложка
- Імбир - 1/2 Ст. Ложки
1. Капусту наріжте на 4 частини, приправити сіллю, покладіть під невеликий прес години на 1.5. Після промийте під проточною водою і як слід обсушити.
2. Очистіть і подрібніть овочі, додайте зелень і жменю горішків, перемішайте. У блендері подрібніть очищену грушу, яблуко, цибуля, часник, імбир. Викладіть все в марлю. Розчиніть у воді сіль, покладіть марлю і добре відіжміть сік з фруктів з овочами.
3. Нафаршіруйте кожну четвертинку капусти овочами ось таким чином.
4. Викладіть капусту в маринад і залиште годин на 12, а краще - на добу.
5. Кимчи без перцю можна подавати до столу, акуратно нарізавши порційними шматочками.
Смачного!
Смачного!