Рецепт Кимчи з редьки по-корейськи фото

Кимчи з редьки по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі , Редька
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гостре
Кількість порцій: 2
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Гостра закуска - кимчи з редьки по-корейськи - сподобається всім, хто любить східну кухню. Беріть на замітку, просто і смачно!

Опис приготування:

Для приготування гострої закуски з редьки знадобиться доступний набір спецій - червоний і чорний мелений перець, часник, оцет, цукор і сіль. Редька виходить пікантною і ароматною.

  • Редька - 250 грам
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Гострий червоний перець - 1 Чайна ложка (мелений)
  • Оцет 9% - 1, 5 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Чорний перець - За смаком
кимчи з редьки по-корейськи - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для приготування кимчи з редьки по-корейськи.
кимчи з редьки по-корейськи - фото крок 2
Почищену редьку наріжте тонкими смужками.
кимчи з редьки по-корейськи - фото крок 3
Всипте червоний перець.
кимчи з редьки по-корейськи - фото крок 4
Додайте сіль і цукор.
кимчи з редьки по-корейськи - фото крок 5
Видавіть часник.
кимчи з редьки по-корейськи - фото крок 6
Полийте оцтом.
кимчи з редьки по-корейськи - фото крок 7
Закуску перемішайте і залиште в холодильнику на 3-4 годину. Після чого подавайте до столу. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти