Рецепт Корейська локшина з м'ясом фото

Корейська локшина з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
М'ясо , Яловичина , Говяжа вирізка , Локшина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 35 хв.

Ця страва, без сумніву, сподобається любителям азіатської кухні. У Кореї воно дуже популярно, і готується на всі свята. Смачне, ситне блюдо, а поєднання ароматів і смаків обов'язково підкорить вас.

Опис приготування:

Смачне і ситне блюдо для любителів азіатської кухні. Готується досить швидко і легко, опис рецепта зайняло більше часу. Неповторне поєднання смаків, адже ми будемо використовувати і цукор, і оцет, і соєвий соус. Вам варто дізнатися, як приготувати корейську локшину з м'ясом. Я сподіваюся, що рецепт зрозумілий і все у вас вийде смачно!

  • Крохмальна локшина - 150 грам
  • Яловичина філе - 150-200 грам
  • Гриби шиітаке - 4-5 штук (або будь-які інші)
  • Шпинат - 1 пучок
  • Яйце - 2 штуки
  • Соєвий соус - 2-3 Ст. Ложок(1- для маринаду, 1 - для локшини)
  • Рисове вино - 1, 5 Ст. Ложки(1 чайна ложка - для маринаду)
  • Яблучний оцет - 1 Чайна ложка
  • Насіння кунжуту - 1-2 Ст. Ложок
  • Цукор - 3-4 чайних ложок
  • Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток (за смаком)
  • Кунжутну олію - 4 Ст. Ложки(1 чайна ложка - для маринаду, 2 - для локшини, інше для обсмажування)
  • Часник - 1-2 зубчиків (для маринаду)
корейська локшина з м'ясом - фото крок 1
Варимо скляну крохмальну локшину за інструкцією на упаковці.
корейська локшина з м'ясом - фото крок 2
Промиту і відціджену локшину викладаємо в каструлю і додаємо соус: змішуємо з 2 чайних ложки соєвого соусу, цукру і кунжутного масла. Перемішуємо локшину з соусом і відставляємо в сторону.
корейська локшина з м'ясом - фото крок 3
Яловичину нарізаємо тонкими смужками і змішаємо з інгредієнтами для маринаду. Додамо по щіпці цукру і меленого перцю. Відставляємо хвилин на 20.
корейська локшина з м'ясом - фото крок 4
Гриби шиітаке або будь-які інші нарізаємо тонкими смужками.
корейська локшина з м'ясом - фото крок 5
На великому вогні нагріваємо пару ложок олії і обсмажуємо хвилин 5 замариноване м'ясо і гриби. Додаємо яблучний оцет, залишився рисове вино і соєвий соус. Готуємо ще хвилини 3.
корейська локшина з м'ясом - фото крок 6
Додаємо до м'яса і грибів локшину, перемішуємо.
корейська локшина з м'ясом - фото крок 7
Листя шпинату краще брати маленькі. Помиємо і обсушимо. Додамо на сковороду до локшині з м'ясом.
корейська локшина з м'ясом - фото крок 8
Тепер можна додати цукор, мелений перець і сіль за смаком. Накриваємо сковороду кришкою і готуємо хвилин 4-5. Прибираємо з плити.
корейська локшина з м'ясом - фото крок 9
Ще нам знадобиться омлет. Його можна зробити як зазвичай або тільки з жовтків. Збиваємо яйця та на невеликому вогні смажимо омлет. Потім поріжемо його .
корейська локшина з м'ясом - фото крок 10
Насіння кунжуту обсмажуємо на сухій сковороді.
корейська локшина з м'ясом - фото крок 11
Викладаємо локшину з м'ясом на тарілку, посипаємо кунжутом і зверху викладемо шматочки нарізаного омлету.

Схожі рецепти