Корейська локшина з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва, без сумніву, сподобається любителям азіатської кухні. У Кореї воно дуже популярно, і готується на всі свята. Смачне, ситне блюдо, а поєднання ароматів і смаків обов'язково підкорить вас.
Смачне і ситне блюдо для любителів азіатської кухні. Готується досить швидко і легко, опис рецепта зайняло більше часу. Неповторне поєднання смаків, адже ми будемо використовувати і цукор, і оцет, і соєвий соус. Вам варто дізнатися, як приготувати корейську локшину з м'ясом. Я сподіваюся, що рецепт зрозумілий і все у вас вийде смачно!
- Крохмальна локшина - 150 грам
- Яловичина філе - 150-200 грам
- Гриби шиітаке - 4-5 штук (або будь-які інші)
- Шпинат - 1 пучок
- Яйце - 2 штуки
- Соєвий соус - 2-3 Ст. Ложок(1- для маринаду, 1 - для локшини)
- Рисове вино - 1, 5 Ст. Ложки(1 чайна ложка - для маринаду)
- Яблучний оцет - 1 Чайна ложка
- Насіння кунжуту - 1-2 Ст. Ложок
- Цукор - 3-4 чайних ложок
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток (за смаком)
- Кунжутну олію - 4 Ст. Ложки(1 чайна ложка - для маринаду, 2 - для локшини, інше для обсмажування)
- Часник - 1-2 зубчиків (для маринаду)
Варимо скляну крохмальну локшину за інструкцією на упаковці.
Промиту і відціджену локшину викладаємо в каструлю і додаємо соус: змішуємо з 2 чайних ложки соєвого соусу, цукру і кунжутного масла. Перемішуємо локшину з соусом і відставляємо в сторону.
Яловичину нарізаємо тонкими смужками і змішаємо з інгредієнтами для маринаду. Додамо по щіпці цукру і меленого перцю. Відставляємо хвилин на 20.
Гриби шиітаке або будь-які інші нарізаємо тонкими смужками.
На великому вогні нагріваємо пару ложок олії і обсмажуємо хвилин 5 замариноване м'ясо і гриби. Додаємо яблучний оцет, залишився рисове вино і соєвий соус. Готуємо ще хвилини 3.
Додаємо до м'яса і грибів локшину, перемішуємо.
Листя шпинату краще брати маленькі. Помиємо і обсушимо. Додамо на сковороду до локшині з м'ясом.
Тепер можна додати цукор, мелений перець і сіль за смаком. Накриваємо сковороду кришкою і готуємо хвилин 4-5. Прибираємо з плити.
Ще нам знадобиться омлет. Його можна зробити як зазвичай або тільки з жовтків. Збиваємо яйця та на невеликому вогні смажимо омлет. Потім поріжемо його .
Насіння кунжуту обсмажуємо на сухій сковороді.
Викладаємо локшину з м'ясом на тарілку, посипаємо кунжутом і зверху викладемо шматочки нарізаного омлету.