Корейська морква з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Гостра морквяна соломка - мабуть, один з найпопулярніших видів овочевих салатів. Пропоную приготувати корейську моркву з м'ясом. Закуска виходить дуже смачна!
Корейська морква готується дуже просто. Для цього моркву необхідно натерти на спеціальній тертці і заправити олією і спеціями. У мене готова заправка для моркви по-корейськи, але ви можете підібрати спеції на свій смак. Щоб салат став більш ситним і ароматним, додамо в нього смачне, з підсмаженою скоринкою м'ясо. У мене свинина, але можна взяти курку або яловичину. Завершить це свято смаку - акцент з насіння кунжуту. Якщо ви любите гострі страви, неодмінно спробуйте!
- М'ясо - 200 грам (будь-який)
- Морква - 500 грам
- Часник - 1-2 зубчиків
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Приправа - За смаком (для корейської моркви)
- Кунжут - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Моркву очистіть і натріть на спеціальній тертці.
Додайте приправу або інші спеції за бажанням. Видавіть зубчик часнику.
Ретельно перемішайте.
М'ясо наріжте невеликими шматочками і обсмажте на невеликому вогні до готовності, додавши 2 ст. Ложки олії.
Потім додайте масло, що залишилося і добре наколи його.
Обсмажені шматочки м'яса разом з розпеченим маслом додайте до моркви і інтенсивно перемішайте.
Корейська морква з м'ясом готова.
Дайте закусці настоятися в холодному місці і подавайте до столу, посипавши її кунжутним насінням. Смачного!