Рецепт Корейська морква фото

Корейська морква
(покроковий рецепт з фото)

Білоруська кухня
Овочі, Морква
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Салати

Простий і смачний овочевий салат, який можна подати як самостійне блюдо, в якості одного з інгредієнтів до салату або інших страв. Розповідаю вам, як приготувати корейську моркву.

Можна використовувати набір готових спецій, які продаються в магазині, а можна зробити цей набір самостійно. Салат потрібно деякий час наполягати, щоб спеції просочили овочі. До столу його подають холодним. Морква можна натерти на спеціальній тертці або нарізати тонкими брусочками.

  • Морква - 1 кілограм
  • Оливкова олія - 0, 5 склянки
  • Оцет - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Набір готових спецій для салату по-корейськи - 1 штука (пакетик)
  • Цукор - 1, 5 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Перець мелений - За смаком
корейська морква - фото крок 1
1. Насамперед очистіть моркву і вимийте її, потім натріть на спеціальній тертці для корейської моркви.
корейська морква - фото крок 2
2. Викладіть овочі у велику миску або в каструлю з кришкою.
корейська морква - фото крок 3
3. У мисочку налийте оливкова олія, оцет, сіль, набір спецій, цукор, мелений чорний перець, подрібнені зубчики часнику.
корейська морква - фото крок 4
4. Влийте суміш спецій в каструлю до моркви і перемішайте (краще руками). Накрийте салат кришкою і відправте його в холодильник на 10 годин.
корейська морква - фото крок 5
5. Подавайте охолоджений салат, можна прикрасити гілочкою зелені.

Схожі рецепти