Корейська морква з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Корейська морква стала дуже популярна в країнах СНД за рахунок своєї універсальності. Гоструватий закуска може стати прекрасною основою для багатьох страв або виступати як цілком самостійна закуска.
Зазвичай я купую готову заготовку, а потім вже думаю, що з нею робити. Тому і знаю масу варіантів, як її застосувати. На цей раз я описала в рецепті, як приготувати корейську моркву з куркою. Ситне блюдо ідеально підійде для вечері або святкового вечора. Салат полюбиться багатьом, запевняю!
- Корейська морква - 200 грам
- М'ясо курки - 300 грам (відварне)
- Опеньки мариновані - 350 грам
- Огірок - 3 штуки
- Майонез - 3 Ст. Ложки
Курку заздалегідь відваріть і остудіть. Розламайте на шматочки і покладіть першим шаром в салатницю. Промажьте курячий шар майонезом.
Наступним шаром укладіть гриби. Я вважаю за краще використовувати саме опеньки, але цілком можна спробувати щось ще. Промажьте і цей шар майонезом.
Огірки помийте і наріжте соломкою. Покладіть їх на опеньки і змастіть майонезом.
І в самому кінці викладіть моркву. Це буде останній шар нашого салату. Смачного!