Рецепт Салат «корейська морква» фото

Салат «корейська морква»
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
Овочі, Морква, Часник
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви
На обід, На вечерю
Салати, Гостре

Думаю, багато хто знає такий продукт як морква по-корейськи. І напевно ви купуєте її в магазинах. Пропоную подивитися, як приготувати салат "корейська морква" в домашніх умовах.

Таку моркву можна подати з хлібом в якості перекусу або подати як салат до гарячих м'ясних або рибних страв.

Потрібно сказати, що саме коріандр надає моркви по-корейськи цей впізнаваний аромат і смак, так що додавати його обов'язково.

  • Морква - 2 штуки
  • Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Сіль - 0, 75 чайних ложки
  • Коріандр мелений - 0, 5 чайних ложки
  • Чорний, червоний перець - За смаком
  • Кунжут - За смаком
  • Масло рослинне - 1 Чайна ложка
салат
Спершу очистіть моркву і натріть на спеціальній тертці для овочів по-корейськи. Якщо її немає, то просто поріжте моркву дуже тонкою соломкою. Додайте сіль, оцет, залиште на 30 хвилин.
салат
Видаліть виділився сік і додайте коріандр.
салат
Порубати дрібно часник і додайте до моркви.
салат
А цибулю подрібніть і обсмажте до золотистого на маслі.
салат
Додайте цибулю до моркви, туди ж відправте обидва види перцю, все перемішайте.

Схожі рецепти