Салат «корейська морква»
(покроковий рецепт з фото)
Думаю, багато хто знає такий продукт як морква по-корейськи. І напевно ви купуєте її в магазинах. Пропоную подивитися, як приготувати салат "корейська морква" в домашніх умовах.
Таку моркву можна подати з хлібом в якості перекусу або подати як салат до гарячих м'ясних або рибних страв.
Потрібно сказати, що саме коріандр надає моркви по-корейськи цей впізнаваний аромат і смак, так що додавати його обов'язково.
- Морква - 2 штуки
- Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Сіль - 0, 75 чайних ложки
- Коріандр мелений - 0, 5 чайних ложки
- Чорний, червоний перець - За смаком
- Кунжут - За смаком
- Масло рослинне - 1 Чайна ложка
Спершу очистіть моркву і натріть на спеціальній тертці для овочів по-корейськи. Якщо її немає, то просто поріжте моркву дуже тонкою соломкою. Додайте сіль, оцет, залиште на 30 хвилин.
Видаліть виділився сік і додайте коріандр.
Порубати дрібно часник і додайте до моркви.
А цибулю подрібніть і обсмажте до золотистого на маслі.
Додайте цибулю до моркви, туди ж відправте обидва види перцю, все перемішайте.