Корейська морква в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)
Корейська морквина - одна з відомих закусок в Росії і на пострадянському просторі. Вона проста, але в той же час вигідно виглядає в складних салатах. Її рецепт повинен знати кожен. Вчіться!
Для правильного страви вам обов'язково знадобиться спеціальна чарівна приправа, без якої повторити справжній смак не вийде. А для початку прочитайте про те, як приготувати корейську моркву в домашніх умовах. Соковитий, остренький і дуже апетитний салат сподобається всім.
- Морква - 1 кілограм
- Ріпчаста цибуля - 0, 5 штуки
- Приправа для корейської моркви, пакетик - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 2 чайних ложки
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
Морква почистіть, промийте і натріть на тертці для корейської моркви.
Додайте часник, пропущений через Часничниці.
Потім додайте сіль і цукор.
Потім додайте оцет і приправу.
Морква з приправами перемішайте, віджимаючи. Залиште її на 15 хвилин.
В цей час на сковороді розігрійте масло. Обсмажте в ньому очищену цибулю до золотистого кольору. Вам знадобиться тільки ароматне масло, а цибуля викинете або використовуйте для іншої страви.
В кінці влийте гаряче масло в корейську моркву. Салат перемішайте. Залиште його мінімум на 2 години в холодильнику. Смачного!