Корейська локшина
(покроковий рецепт з фото)
Побувавши запрошеної на тематичну вечірку, я побачила шведський стіл, серед якого було велике блюдо з неймовірним ароматом, заглянувши туди - побачила просто лапшу, але яка вона була смачна! …
Вперше я спробувала таку локшину і закохалася. Як приготувати корейську локшину - побігла дізнаватися відразу. Інгредієнти все нам давно знайомі. І робиться це блюдо за лічені хвилини. Спробуйте приготувати корейську локшину у себе вдома і точно закохаєтесь в це блюдо!
- Локшина корейська - 220 грам
- Яловичина - 100 грам
- Перець солодкий - 100 грам
- Гриби шиітаке - 100 грам
- Морква - 100 грам
- Цибуля - 100 грам
- Шпинат - 150 грам
- Часник - 2 зубчики
- Мед - За смаком
- Соєвий соус - За смаком
- Кунжутну олію - 2-3 Ст. Ложок
- Чорний перець - За смаком
1
Підготуйте і наріжте тонкою соломкою гриби, морква, перець, цибуля.
2
Гриби залийте соєвим соусом з додаванням меду і кунжутного масла.
3
Blanshiruyte шпинель 1-2 хвилини. Витягнувши його з окропу, додайте до нього кунжутного масла, пюре з часнику і посоліть за смаком.
4
Відваріть локшину за інструкцією на упаковці і відкиньте на друшляк, щоб стекла зайва рідина. Перекладіть локшину в зручну велику ємність, перемішайте з соєвим соусом, медом і кунжутним маслом.
5
На сковороді обсмажте порізану яловичину, цибуля, морква і гриби. Овочі з м'ясом відправте до локшині і перемішайте.
6
Смачного!