Рецепт Корейська локшина фото

Корейська локшина
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
М'ясо , Макарони , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 30 хв.

Побувавши запрошеної на тематичну вечірку, я побачила шведський стіл, серед якого було велике блюдо з неймовірним ароматом, заглянувши туди - побачила просто лапшу, але яка вона була смачна! …

Опис приготування:

Вперше я спробувала таку локшину і закохалася. Як приготувати корейську локшину - побігла дізнаватися відразу. Інгредієнти все нам давно знайомі. І робиться це блюдо за лічені хвилини. Спробуйте приготувати корейську локшину у себе вдома і точно закохаєтесь в це блюдо!

  • Локшина корейська - 220 грам
  • Яловичина - 100 грам
  • Перець солодкий - 100 грам
  • Гриби шиітаке - 100 грам
  • Морква - 100 грам
  • Цибуля - 100 грам
  • Шпинат - 150 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Мед - За смаком
  • Соєвий соус - За смаком
  • Кунжутну олію - 2-3 Ст. Ложок
  • Чорний перець - За смаком
1
Підготуйте і наріжте тонкою соломкою гриби, морква, перець, цибуля.
2
Гриби залийте соєвим соусом з додаванням меду і кунжутного масла.
3
Blanshiruyte шпинель 1-2 хвилини. Витягнувши його з окропу, додайте до нього кунжутного масла, пюре з часнику і посоліть за смаком.
4
Відваріть локшину за інструкцією на упаковці і відкиньте на друшляк, щоб стекла зайва рідина. Перекладіть локшину в зручну велику ємність, перемішайте з соєвим соусом, медом і кунжутним маслом.
5
На сковороді обсмажте порізану яловичину, цибуля, морква і гриби. Овочі з м'ясом відправте до локшині і перемішайте.
6
Смачного!

Схожі рецепти