Рецепт Жиро фото

Жиро
(покроковий рецепт з фото)

Грецька кухня
М'ясо , Яловичина , Баранина
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Гирос робиться з двох видів м'яса - баранини і яловичини. Ви можете використовувати його як закуску (добре піде на фуршет) або ж як головне гаряче до столу з будь-якого приводу.

Опис приготування:

Я люблю готувати гіроса до святкового столу. Блюдо незвичайне, ви переконаєтеся в цьому самі. Подається з будь-яким гарніром, добре підходить для фуршету, до нього також йдуть майже всі соуси. Якщо гіроса нарізати тонкими скибочками, то можна використовувати для бутербродів. Коротше, рецепт гіроса варто освоїти - страва смачна і універсальне Грецька кухня, до речі.

  • Баранячий фарш - 500 грам
  • Фарш із яловичини - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука (цибулина середнього розміру.)
  • Часник - 2 зубчики
  • Розмарин - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Перець - 0, 5 чайних ложки
жиро - фото крок 1
Подрібніть цибулю в блендері, або дрібно-дрібно наріжте. Покладіть в марлю і вичавіть, щоб позбутися від зайвого соку.
жиро - фото крок 2
Поверніть цибулю в блендер, додайте всі інші інгредієнти (спеції і фарш) і перемішайте.
жиро - фото крок 3
У вас вийде ось така маса.
жиро - фото крок 4
Покладіть масу в поліетиленовий пакет або загорніть в поліетилен. Добре затягніть. Покладіть в холодильник на дві години.
жиро - фото крок 5
Через дві години дістаньте м'ясо і викладіть його на деко або форму для запікання. Розподіліть рівно і добре притисніть, щоб не залишилося ніяких повітряних кишеньок. Розігрійте духовку на 160 градусів.
жиро - фото крок 6
Залийте м'ясо водою так, щоб воно потонуло на половину. Запікайте до повної готовності, приблизно одну годину і двадцять хвилин.
жиро - фото крок 7
Ваша закінчена Гирос!
жиро - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти