Засипана капуста

Засипана капуста
Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 1 г. 0 хв.
У цьому рецепті я розповім, як приготувати засипану капусту. Ця страва з Закарпатської кухні, де капуста засипається пшоном, а потім всі разом гаситься.

опис приготування:

Це пісний варіант засипаній капусти. Для приготування використовується сейтан - рослинний аналог м'яса. Його можна замінити на соєвий текстурат або гриби (краще лісові). Замість пшона можна використовувати рис. Виходить смачне і ситне блюдо, щось середнє між кулішем і бігосом.

  • Кисла капуста— 500 грам
  • Seytan— 200 грам
  • Цибуля— 1 штука
  • пшоно— 75 грам
  • Сметанний соєвий крем— 2 Ст. ложки
  • борошно— 1 Ст. ложка
  • сіль— За смаком
засипана капуста - фото крок 1 Підготуйте всі інгредієнти.

засипана капуста - фото крок 2 Цибуля наріжте кубиками. Обсмажте цибулю в каструлі з товстим дном до м'якості.

засипана капуста - фото крок 3 Сейтан наріжте на дрібні шматочки. Додайте його в каструлю до цибулі і обсмажуйте разом 5-7 хвилин.

засипана капуста - фото крок 4 Квашену капусту наріжте коротший. Викладіть її товстим шаром на сейтан з цибулею. залийте водою, щоб вона покривала капусту на 1 см. Накрийте кришкою і тушкуйте 10 хвилин не перемішуючи.

засипана капуста - фото крок 5 В цей час підготуйте пшоно. Щоб воно не гірчило, залийте його окропом, перемішайте, потім добре промийте. Повторіть процедуру ще пару раз.

засипана капуста - фото крок 6 Додайте пшоно в каструлю, приправити сіллю, перемішайте і варіть на повільному вогні 20 хвилин.

засипана капуста - фото крок 7 розведіть борошно, соєвий сметанний крем і трохи води до однорідної маси.

засипана капуста - фото крок 8 Додайте його в каструлю, тушкуйте все разом ще 5-6 хвилин.

засипана капуста - фото крок 9 Засипана капуста готова, смачного!

Схожі рецепти

Вівсяне шоколадне печиво без випічки

Вівсяне шоколадне печиво без випічки

Бажаєте приготувати чудове вівсяне шоколадне печиво без випічки? Ось вам хороший і простий рецепт даного десерту, який так люблять діти. Та й дорослі не проти поїсти, якщо чесно! опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування вівсяного шоколадного печива без випічки. Печиво готуєт...

читати далі
М'ясо по-французьки зі сметаною

М'ясо по-французьки зі сметаною

Для тих, хто не їсть майонез, але любить запечені в духовці страви, пропоную відмінний альтернативний варіант — рецепт приготування м'яса по-французьки зі сметаною, картоплею і помідорами. опис приготування: Досвідчені господині знають, що приготувати м'ясо по-французьки зі сметаною в домашніх...

читати далі
Салат «Петушки» з куркою і помідорами

Салат «Петушки» з куркою і помідорами

Як приготувати салат "; Петушок" з куркою і помідорами, будете тепер знати і ви. Готується він легко, і є можливість спробувати себе в ролі декоратора, пофантазувати, прикрасити новорічний салат. опис приготування: Дуже оригінальний салат. Він не тільки святково гарний, але і відрізняється див...

читати далі
Суп гороховий в мультиварці

Суп гороховий в мультиварці

Порадуйте себе насиченим, густим і ароматним гороховим супом! Ну а мультиварка допоможе вам в приготуванні і заощадить час. опис приготування: Гороховий суп завжди був невід'ємним елементом традиційної російської кухні. І правда, хто відмовиться від тарілочки наваристого супу, звареного на коп...

читати далі
Засолка болгарського перцю

Засолка болгарського перцю

Одного разу я ризикнула засолити болгарський перець на мою любімомму рецептом солоних огірків. Вийшло навіть краще, ніж я очікувала. Перець вийшов хрустким, ароматним і дуже смачним. Спробуйте і ви! опис приготування: Рецептів приготування солоного перцю в інтернеті я знайшла багато, але жоден...

читати далі