Яловичий бургер
(покроковий рецепт з фото)
Бургер з яловичої котлетою - пишна булочка, скибочку свіжого помідора, кільця цибулі, соус. Нічого зайвого, соковитий, смачно - ідеальна закуска, яку ви можете з легкістю приготувати вдома. Пригощайтеся!
Хочете дізнатися, як приготувати яловичий бургер? Немає нічого простіше! впевнена, що він вам сподобається набагато більшого покупного. Експериментуйте з вибором сирів, складом соусів, додавайте до складу бургера різні овочі.
- Булочка для бургерів - 4 штуки (з кунжутом)
- Фарш яловичий - 450 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Салат - 4 штуки
- Помідор - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Соус томатний - 2 Ст. Ложки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком

Підготуйте необхідні продукти. Овочі та зелень вимийте, цибуля очистіть.

Яловичий фарш з невеликим відсотком жиру посоліть і поперчіть за смаком, сформуйте з нього круглі котлети, за діаметром трохи більше діаметра булочки, товщиною 1, 5 см. Обсмажте котлети на розігрітій олії до рум'яної скоринки з одного боку 4-5 хвилин.

Переверніть котлети, продовжуйте готувати 4 хвилини. Котлета повинна бути добре просмажене, але залишитися соковитою. Покладіть зверху котлети шматочок сиру, дайте йому розплавитися, зніміть з вогню.

Булочки для бургерів розріжте на дві половинки, підсушіть на сухій гарячій сковороді протягом 3 хвилин на невеликому вогні.

Тепер приступимо до складання гамбургера. Нижню частину булочки змастіть томатним соусом. Зверху покладіть лист салату, котлету з сиром.

Потім скибочку помідора, кільця цибулі. Зріз другої половинки булочки змастіть майонезом, накрийте бургер. Подавайте до столу негайно!

Смачного!