Рецепт Яловичина в гірчиці фото

Яловичина в гірчиці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо, Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Соуси

Рецепт яловичини в гірчиці - для тих, кому до вподоби добре приготоване м'ясо в гостренького гірчичному соусі. Блюдо французької кухні.

Холодними зиязиками вечорами я просто обожнюю такі гарячі страви, як це. Яловичина в гірчиці гаситься близько двох годин, завдяки чому виходить дуже ніжною і соковитою. А соус, в якому вона гаситься, виходить дуже пікантний, трохи остренький. Всі любителі хорошого м'яса обов'язково оцінять цей рецепт яловичини в гірчиці.

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Бекон - 100 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Яловичий бульйон - 1 1/2 склянки
  • Гірчичний - 1/3 склянки
  • Морква - 4 штуки
  • Вино червоне - 1/4 склянки
яловичина в гірчиці - фото крок 1
У великій каструлі обсмажуємо дрібно нарізаний бекон. Коли жир з бекону витопиться, додаємо дрібно нарізану цибулю і обсмажуємо 2-3 хвилини.
яловичина в гірчиці - фото крок 2
Яловичину тим часом нарізаємо на кубики стороною приблизно 3 см, обсипаємо борошном.
яловичина в гірчиці - фото крок 3
Додаємо яловичину в каструлю і обсмажуємо на швидкому вогні до утворення скоринки.
яловичина в гірчиці - фото крок 4
Додаємо яловичий бульйон, гірчицю, вино, сіль і перець. Доводимо до кипіння, після чого ставимо на мінімальний вогонь і тушкуємо під кришкою 75 хвилин.
яловичина в гірчиці - фото крок 5
Потім додаємо дрібно нарізану моркву і тушкуємо ще 40 хвилин на повільному вогні. По закінченню цього часу блюдо буде готово.

Схожі рецепти