Індичка в гірчиці
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо індички відрізняється легкістю і соковитістю. І готується воно досить просто. Особливо якщо знати, з чим таке м'ясо добре поєднується. Тут я покроково опишу, як приготувати індичку в гірчиці.
Найкраще підійде для такого рецепта стегно індички. Воно не капризно в приготуванні, особливо якщо брати вже філе стегна. У поєднанні з гірчицею м'ясо набуває пряний аромат і чудовий смак. Смачного!
- Стегно індички - 1 кілограм (філе)
- Гірчиця з зернами - 70 грам
- Часник - 5 зубчиків
- Спеції - 1 Ст. Ложка (перець, базилік )
Філе індички промиваємо холодною водою і викладаємо на паперовий рушник. Робимо в м'ясі невеликі надрізи гострим ножем. Нашпиговують часточками часнику.
Солимо філе за смаком, додаємо спеції. Потім обмазуємо м'ясо гірчицею як слід. Філе загортаємо в два шари фольги.
Індичку запікаємо в духовці при температурі в 200 градусів. Час запікання - годину. Потім дістаємо індичку з духовки, даємо їй трохи охолонути.
Відрізаємо філе гострим ножем. Шматочки птиці викладаємо на тарілку разом з гарніром. Для цього підійде будь-який гарнір: макарони, крупи або овочі. Я вибрала відварну картоплю.
Вийшло дуже смачно. Рекомендую спробувати!
Вийшло дуже смачно. Рекомендую спробувати!