Рецепт Грудинка, запечена в гірчиці фото

Грудинка, запечена в гірчиці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На святковий стіл
Кількість порцій: 6
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Який же новорічний стіл без нарізки? ! Пропоную приготувати грудинку для нарізки своїми руками: дуже ніжну і соковиту. Раджу придивитися до рецептом.

Опис приготування:

Аналогічним чином цілком можна готувати не тільки грудинку, але і свинячу і яловичу шию, - в цьому випадку вийде ароматна буженина.

  • Грудинка свиная - 1 кілограм
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Часник - 4 зубчики
  • Гірчиця Maheeva - 2 Ст. Ложки
грудинка, запечена в гірчиці - фото крок 1
1. Змішайте масло з подрібненим часником.
грудинка, запечена в гірчиці - фото крок 2
2. Додайте російську гірчицю Махеев'. Перемішайте.
грудинка, запечена в гірчиці - фото крок 3
3. Грудинку помойте, обсушити, приправити сіллю, поперчіть.
грудинка, запечена в гірчиці - фото крок 4
4. Змастіть з усіх боків гірчичним маринадом.
грудинка, запечена в гірчиці - фото крок 5
5. Щільно загорніть у фольгу. Залиште маринуватися на 12 годин.
грудинка, запечена в гірчиці - фото крок 6
6. Викладіть у жароміцних форму. Запікайте в розігрітій до 180 градусів 1, 5 годину.
грудинка, запечена в гірчиці - фото крок 7
7. Охолодіть під пресом, наріжте і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти