Грудинка, запечена в гірчиці
(покроковий рецепт з фото)
Який же новорічний стіл без нарізки? ! Пропоную приготувати грудинку для нарізки своїми руками: дуже ніжну і соковиту. Раджу придивитися до рецептом.
Аналогічним чином цілком можна готувати не тільки грудинку, але і свинячу і яловичу шию, - в цьому випадку вийде ароматна буженина.
- Грудинка свиная - 1 кілограм
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Часник - 4 зубчики
- Гірчиця Maheeva - 2 Ст. Ложки
1. Змішайте масло з подрібненим часником.
2. Додайте російську гірчицю Махеев'. Перемішайте.
3. Грудинку помойте, обсушити, приправити сіллю, поперчіть.
4. Змастіть з усіх боків гірчичним маринадом.
5. Щільно загорніть у фольгу. Залиште маринуватися на 12 годин.
6. Викладіть у жароміцних форму. Запікайте в розігрітій до 180 градусів 1, 5 годину.
7. Охолодіть під пресом, наріжте і подавайте до столу. Смачного!