Грудинка, запечена з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Таке блюдо цілком можна віднести до сільському. Воно дуже смачне і ситне, як раз для сімейної вечері. Свинина, картопля, помідори, брокколі і багато сиру… Дуже смачно з будь-яким соусом!
Дуже універсальне блюдо: відразу і м'ясне блюдо і чудовий гарнір. Аромат під час приготування просто чудовий, а готується все дуже просто! Отже, дивіться докладний опис рецепта!
- Грудинка свиная - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
- Картопля - 6-8 штук
- Помідори - 2-3 штук
- Сир твердий - 100 грам
- Майонез - 100 грам
- Брокколі - 200 грам
- Спеції - За смаком
- Соєвий соус - 2-3 Ст. Ложок
- Мед - 1 чайних ложок
Грудинку наріжте і обсмажте.
Додайте велику кількість цибулі, нарізаного півкільцями. Обсмажуйте всі разом хвилин 5-7.
Додайте соєвий соус, мідь, трохи солі і спеції. Все добре прогрійте.
Потім викладіть все в форму для запікання.
Потім викладіть все в форму для запікання.
Зверху викладіть шар нарізаної картоплі.
Розкладіть нарізані помідори. Додати сіль.
Змастіть все майонезом і поставте в духовку, розігріту до 200 градусів на 40-50 хвилин.
Потім посипте тертим сиром, викладіть броколі. Поставте в духовку ще хвилин на 15.
Подавайте гарячим.
Смачного!
Смачного!