Рецепт Грудинка, запечена з картоплею фото

Грудинка, запечена з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Таке блюдо цілком можна віднести до сільському. Воно дуже смачне і ситне, як раз для сімейної вечері. Свинина, картопля, помідори, брокколі і багато сиру… Дуже смачно з будь-яким соусом!

Опис приготування:

Дуже універсальне блюдо: відразу і м'ясне блюдо і чудовий гарнір. Аромат під час приготування просто чудовий, а готується все дуже просто! Отже, дивіться докладний опис рецепта!

  • Грудинка свиная - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
  • Картопля - 6-8 штук
  • Помідори - 2-3 штук
  • Сир твердий - 100 грам
  • Майонез - 100 грам
  • Брокколі - 200 грам
  • Спеції - За смаком
  • Соєвий соус - 2-3 Ст. Ложок
  • Мед - 1 чайних ложок
грудинка, запечена з картоплею - фото крок 1
Грудинку наріжте і обсмажте.
грудинка, запечена з картоплею - фото крок 2
Додайте велику кількість цибулі, нарізаного півкільцями. Обсмажуйте всі разом хвилин 5-7.
грудинка, запечена з картоплею - фото крок 3
Додайте соєвий соус, мідь, трохи солі і спеції. Все добре прогрійте.
Потім викладіть все в форму для запікання.
грудинка, запечена з картоплею - фото крок 4
Зверху викладіть шар нарізаної картоплі.
грудинка, запечена з картоплею - фото крок 5
Розкладіть нарізані помідори. Додати сіль.
грудинка, запечена з картоплею - фото крок 6
Змастіть все майонезом і поставте в духовку, розігріту до 200 градусів на 40-50 хвилин.
грудинка, запечена з картоплею - фото крок 7
Потім посипте тертим сиром, викладіть броколі. Поставте в духовку ще хвилин на 15.
грудинка, запечена з картоплею - фото крок 8
Подавайте гарячим.
Смачного!

Схожі рецепти