Рецепт Говяжья грудинка фото

Говяжья грудинка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження
Гарячі страви
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Якщо хочете приготувати ситне і смачне блюдо для святкового столу або просто порадувати своїх чоловіків делікатесом, рекомендую спробувати приготувати запечену в духовці яловичу грудинку.

Опис приготування:

Пропоную вам рецепт, як приготувати яловичу грудинку. В першу чергу уважно вибирайте м'ясо для приготування. Воно повинно бути високої якості і свіже. Якщо в ньому є кісточки, видаліть їх відразу. До столу подавайте порізану грудинку разом з соусом, в якому вона тушілась.

  • Грудинка говяжья - 1, 5-2 кілограма
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Чорний перець мелений - 2 чайних ложки
  • Часник - 1 Чайна ложка
  • Копчена паприка - 1 Чайна ложка
  • Овочевий бульйон - 200 мілілітрів
  • Оцет бальзамічнскій - 50 мілілітрів
  • Вустерський соус - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля - 1 штука
  • Гострий червоний перець - 0, 5 чайних ложки
1
Сіль, перець, часник і копчену паприку перемішайте і натріть цим грудинку. Оберніть в поліетилен і залиште на ніч.
2
Покладіть грудинку в форму для запікання і відправте в розігріту до 160 градусів духовку. Запікайте по 30 хвилин з кожного боку.
3
Приготуйте соус, змішавши овочевий бульйон, оцет, цукор, вустерский соус, гострий перець і нарізану цибулю.
4
Переложите грудинку в утятницу, залийте соусом. Зменшіть температуру в духовці до 120 градусов и запекайте грудинку 4 годину.
5
Викладіть грудинку на блюдо і дайте охолонути 10 хвилин. Після цього тонко наріжте і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти