Говяжья грудинка
(покроковий рецепт з фото)
Якщо хочете приготувати ситне і смачне блюдо для святкового столу або просто порадувати своїх чоловіків делікатесом, рекомендую спробувати приготувати запечену в духовці яловичу грудинку.
Пропоную вам рецепт, як приготувати яловичу грудинку. В першу чергу уважно вибирайте м'ясо для приготування. Воно повинно бути високої якості і свіже. Якщо в ньому є кісточки, видаліть їх відразу. До столу подавайте порізану грудинку разом з соусом, в якому вона тушілась.
- Грудинка говяжья - 1, 5-2 кілограма
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Чорний перець мелений - 2 чайних ложки
- Часник - 1 Чайна ложка
- Копчена паприка - 1 Чайна ложка
- Овочевий бульйон - 200 мілілітрів
- Оцет бальзамічнскій - 50 мілілітрів
- Вустерський соус - 2 Ст. Ложки
- Цибуля - 1 штука
- Гострий червоний перець - 0, 5 чайних ложки
1
Сіль, перець, часник і копчену паприку перемішайте і натріть цим грудинку. Оберніть в поліетилен і залиште на ніч.
2
Покладіть грудинку в форму для запікання і відправте в розігріту до 160 градусів духовку. Запікайте по 30 хвилин з кожного боку.
3
Приготуйте соус, змішавши овочевий бульйон, оцет, цукор, вустерский соус, гострий перець і нарізану цибулю.
4
Переложите грудинку в утятницу, залийте соусом. Зменшіть температуру в духовці до 120 градусов и запекайте грудинку 4 годину.
5
Викладіть грудинку на блюдо і дайте охолонути 10 хвилин. Після цього тонко наріжте і подавайте до столу. Смачного!