Грудинка говяжья
(покроковий рецепт з фото)
Всім любителям м'яса присвячується. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати грудинку яловичу просто і швидко, а головне - смачно. Результат вас приємно здивує! Грудинку можна готувати до свят.
Подавати яловичу грудинку необхідно з соусом, нарізавши її на тонкі скибочки. Цей рецепт відмінно підійде для святкового столу, а як гарнір можна використовувати печені овочі. Смачного!
- Говяжья грудинка - 2 кілограма
- Сіль - За смаком
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Цибуля - 3 штуки
- Часник - 5 зубчиків
- Розмарин і чебрець - по 1 штук
- Лавровий лист - 3-4 штук
- Морква - 2 штуки
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
1
Для того щоб приготувати яловичу грудинку, необхідно спершу її підготувати. Для цього необхідно видалити шматочки жиру. Грудинку необхідно промити і обсушити. Зробіть кілька надрізів по всій поверхні м'яса.
2
На розпечену сковороду з товстим дном викладаємо грудинку жирної стороною до низу. Обсмажуємо на сильному вогні протягом 5-8 хвилин до появи золотистої скоринки. Далі перевертаємо і обсмажуємо стільки ж з іншого боку.
3
Цибулю і часник очищаємо і дрібно рубаємо. Тушкуємо в сковороді до м'якості. Додаємо до цибулі і часнику грудинку, розмарин і чебрець, tusim.
4
Грудинку перекладаємо в форму для випікання разом зі спеціями і овочами і випікаємо при температурі 160 градусів протягом 3 годин. Додаємо по готовності нарізану кружечками моркву і готуємо ще протягом однієї години.
5
Готуємо соус. Для цього змішуємо морква, половину цибулі і перебиваємо все це в блендері до консистенції пюре.