Рецепт Грудинка говяжья фото

Грудинка говяжья
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Всім любителям м'яса присвячується. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати грудинку яловичу просто і швидко, а головне - смачно. Результат вас приємно здивує! Грудинку можна готувати до свят.

Подавати яловичу грудинку необхідно з соусом, нарізавши її на тонкі скибочки. Цей рецепт відмінно підійде для святкового столу, а як гарнір можна використовувати печені овочі. Смачного!

  • Говяжья грудинка - 2 кілограма
  • Сіль - За смаком
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля - 3 штуки
  • Часник - 5 зубчиків
  • Розмарин і чебрець - по 1 штук
  • Лавровий лист - 3-4 штук
  • Морква - 2 штуки
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
1
Для того щоб приготувати яловичу грудинку, необхідно спершу її підготувати. Для цього необхідно видалити шматочки жиру. Грудинку необхідно промити і обсушити. Зробіть кілька надрізів по всій поверхні м'яса.
2
На розпечену сковороду з товстим дном викладаємо грудинку жирної стороною до низу. Обсмажуємо на сильному вогні протягом 5-8 хвилин до появи золотистої скоринки. Далі перевертаємо і обсмажуємо стільки ж з іншого боку.
3
Цибулю і часник очищаємо і дрібно рубаємо. Тушкуємо в сковороді до м'якості. Додаємо до цибулі і часнику грудинку, розмарин і чебрець, tusim.
4
Грудинку перекладаємо в форму для випікання разом зі спеціями і овочами і випікаємо при температурі 160 градусів протягом 3 годин. Додаємо по готовності нарізану кружечками моркву і готуємо ще протягом однієї години.
5
Готуємо соус. Для цього змішуємо морква, половину цибулі і перебиваємо все це в блендері до консистенції пюре.

Схожі рецепти