Рецепт Вестибюль в азербайджанській мові фото

Вестибюль в азербайджанській мові
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля
Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Лобі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Такий варіант лобіо принципом приготування відрізнятися від традиційного НЕ буде, за винятком приправ. В цілому, рецепт залишається класичним. Квасоля потрібно брати тільки червону, замочивши її заздалегідь.

Опис приготування:

Ця страва ще називають"лобіо рюмілі" . Принцип приготування залишається тим же, тільки використовується більше зелені і кавказьких прянощів. Дуже зручно використовувати вже готову приправу, додаючи її до смаку. Блюдо готується швидко, якщо квасоля заздалегідь була замочена в воді.

  • Червона квасоля - 1 Склянка
  • Цибуля - 3 штуки
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Волоський горіх - 100 грам
  • Зелень (петрушка, кріп, Braai) - За смаком
  • Приправи для блюд кавказької кухні - За смаком
вестибюль в азербайджанській мові - фото крок 1
1. Ми готували лобіо по-різному: в мультиварці, з томатами і прянощами і т.Д. Лобіо по-азербайджанські в домашніх умовах практично нічим не відрізняється від традиційного. Різниця тільки в тому, що в даному випадку потрібно використовувати більше зелені (крім кінзи, ще петрушка і кріп) і кавказьких прянощів.
вестибюль в азербайджанській мові - фото крок 2
2. Заздалегідь слід замочити квасолю. Зазвичай я це роблю на ніч. Замочувати її потрібно в воді кімнатної температури. Після цього її слід відварити до готовності. Товкти її не потрібно.
вестибюль в азербайджанській мові - фото крок 3
3. Поки вариться квасоля, подрібніть в блендері волоські горіхи. У всіх рецептах лобіо волоські горіхи - невід'ємна частина.
вестибюль в азербайджанській мові - фото крок 4
4. Тепер відправляємо на сковороду цибулю. Смажимо його до готовності, а тим часом нарізаємо зелень. Я зазвичай беру пучок петрушки, кінзи і кропу. Шаткую дрібно (як на салат).
вестибюль в азербайджанській мові - фото крок 5
5. З'єднуємо всі інгредієнти і аккурано перемішуємо. Сіль і приправи додаємо до смаку. Не скупіться на кавказькі прянощі: хміль-сунелі, koriandr, майоран, шафран і гострий червоний перець. Візьміть вже готові прянощі і додайте за смаком.
вестибюль в азербайджанській мові - фото крок 6
6. Можна додати трохи рослинного масла, якщо вам здасться, що лобіо сухувате.
вестибюль в азербайджанській мові - фото крок 7
7. Подаємо порційно в холодному або теплому вигляді - на ваш смак. Перед подачею прикрасьте гілочкою петрушки.

Схожі рецепти