Сполучення INDEL на японській мові
(покроковий рецепт з фото)
Сполучення INDEL на японській мові - неймовірно просте в приготуванні, але дуже смачне і, що досить важливо, дієтичне блюдо. Хороший буденний обід або вечерю.
Приготувати смачну гарячу страву, коли за столом збираються люди, дотримуються якусь дієту, досить складно. У таких випадках я зазвичай готую м'ясо індички - воно легке і дієтичне, та й готується гранично просто. В даному випадку, будемо готувати м'ясо індички по-японськи - приготування дуже просте, хіба що необхідно кілька нетипових для російської кухні інгредієнтів. В іншому - все просто і зрозуміло. Удачі в приготуванні!
- Грудка індички - 500 грам
- Часник - 1 зубчик
- Перець чилі - 1 штука
- Пасти місо - 2 Ст. Ложки
- Свіжий імбир - - За смаком
- Вода - - За смаком
- Масло кунжутне - 2 чайних ложки
Складові.
Складаємо в чашу блендера очищений часник, перець чилі (без насіння і плодоніжки), свіжий імбир, пасти місо (продається в супермаркетах в східному відділі), і трошки води. Подрібнюємо до консистенції однорідної пасти.
Філе індички нарізаємо на невеликі шматочки, викладаємо в миску. Туди ж перекладаємо масу з блендера.
Гарненько перемішуємо, щоб індичка рівномірно змішалася з маринадом.
Накриваємо миску харчовою плівкою і ставимо її в холодильник на 1 час.
Замаринувати за годину м'ясо дістаємо з холодильника, викладаємо на паперовий рушник, щоб вбрався зайвий маринад.
У сковороді розігріваємо трошки кунжутного масла (в принципі, можна і на повністю сухій сковороді), викладаємо на гарячу сковороду шматочки індички.
Обсмажуємо індичку, в цілому, близько 9 хвилин на середньому вогні. За цей час, зрозуміло, м'ясо треба кілька разів перевернути, щоб шматочки рівномірно присмажився.
М'ясо індички по-японськи готове. Подаємо з улюбленим гарніром (добре підходить рис) і овочами. Смачного!