Рецепт Сполучення INDEL на японській мові фото

Сполучення INDEL на японській мові
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Індичка, Птах, Філе індички
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Сполучення INDEL на японській мові - неймовірно просте в приготуванні, але дуже смачне і, що досить важливо, дієтичне блюдо. Хороший буденний обід або вечерю.

Приготувати смачну гарячу страву, коли за столом збираються люди, дотримуються якусь дієту, досить складно. У таких випадках я зазвичай готую м'ясо індички - воно легке і дієтичне, та й готується гранично просто. В даному випадку, будемо готувати м'ясо індички по-японськи - приготування дуже просте, хіба що необхідно кілька нетипових для російської кухні інгредієнтів. В іншому - все просто і зрозуміло. Удачі в приготуванні!

  • Грудка індички - 500 грам
  • Часник - 1 зубчик
  • Перець чилі - 1 штука
  • Пасти місо - 2 Ст. Ложки
  • Свіжий імбир - - За смаком
  • Вода - - За смаком
  • Масло кунжутне - 2 чайних ложки
сполучення INDEL на японській мові - фото крок 1
Складові.
сполучення INDEL на японській мові - фото крок 2
Складаємо в чашу блендера очищений часник, перець чилі (без насіння і плодоніжки), свіжий імбир, пасти місо (продається в супермаркетах в східному відділі), і трошки води. Подрібнюємо до консистенції однорідної пасти.
сполучення INDEL на японській мові - фото крок 3
Філе індички нарізаємо на невеликі шматочки, викладаємо в миску. Туди ж перекладаємо масу з блендера.
сполучення INDEL на японській мові - фото крок 4
Гарненько перемішуємо, щоб індичка рівномірно змішалася з маринадом.
сполучення INDEL на японській мові - фото крок 5
Накриваємо миску харчовою плівкою і ставимо її в холодильник на 1 час.
сполучення INDEL на японській мові - фото крок 6
Замаринувати за годину м'ясо дістаємо з холодильника, викладаємо на паперовий рушник, щоб вбрався зайвий маринад.
сполучення INDEL на японській мові - фото крок 7
У сковороді розігріваємо трошки кунжутного масла (в принципі, можна і на повністю сухій сковороді), викладаємо на гарячу сковороду шматочки індички.
сполучення INDEL на японській мові - фото крок 8
Обсмажуємо індичку, в цілому, близько 9 хвилин на середньому вогні. За цей час, зрозуміло, м'ясо треба кілька разів перевернути, щоб шматочки рівномірно присмажився.
сполучення INDEL на японській мові - фото крок 9
М'ясо індички по-японськи готове. Подаємо з улюбленим гарніром (добре підходить рис) і овочами. Смачного!

Схожі рецепти