Рецепт Tartalettes на японській мові фото

Tartalettes на японській мові
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Риба та морепродукти , Листкове тісто , Тунець
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Кількість порцій: 12-15
Час приготування: 30 хв.

Смачна закуска, що завжди стане в нагоді і буде доречна до святкового або повсякденного столу. Розповідаю, як приготувати тарталетки по-японськи з листкового тіста і консервованого тунця.

Опис приготування:

Тарталетки можна приготувати з пісочного або листкового тіста, з сиру. Для начинки можна вибрати будь-які овочі, фрукти, м'ясо, рибу (свіжу, консервовану або запечену), зелень. До столу вони подаються вже охолодженими або трохи теплими. Зробити такі дуже просто і досить швидко.

  • Листкове тісто - 1 штука
  • Сир - 100 грам
  • Шинка - 50 грам
  • Гірчичний - 2 Ст. Ложки
  • Luk-salotų - 1 штука
  • Лимонний сік - За смаком
  • Тунець - 200 грам
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Жовток - 1 штука
  • Вершки - 1 Ст. Ложка
Tartalettes на японській мові - фото крок 1
1. Відкрийте банку консервованого тунця і перекладіть його в тарілку, додайте до нього майонез, трохи лимонного соку, чорний мелений перець, гарненько все перемішайте. Сир натріть на крупній тертці, кілька скибочок шинки наріжте дрібно.
Tartalettes на японській мові - фото крок 2
2. Листкового тісто розділіть на смужки, а потім ще на невеликі квадрати. Викладіть по столовій ложці тунця по центру половини, а на другу половину по центру налийте вершки з гірчицею і викладіть шинку. Посипте все тарталетки твердим сиром, залишаючи краю.
Tartalettes на японській мові - фото крок 3
3. Змішайте жовток з водою і за допомогою кисті змастіть залишилися краю без начинки.
Tartalettes на японській мові - фото крок 4
4. Випікайте все в розігрітому до 200 градусів духовці близько 15 хвилин, наріжте дрібно зелену частину цибулі-шалот і прикрасьте тарталетки. До столу подавайте їх вже остиглими.

Схожі рецепти