Lynx на японській мові
(покроковий рецепт з фото)
Рис по-японськи робиться з яйцем і овочами. Так само можна додати м'ясо або тофу, за смаком. Рис по-японськи може стати хорошим смачним гарніром або легким основною стравою. Спробуйте.
Рис по-японськи я люблю за те, що це ніжне і ситне блюдо. Часник надає йому якусь пікантність, в залежності, звичайно, від того, скільки часнику ви додасте. Солити рис не варто занадто багато. Соєвий соус досить солоний, і додасть смаку вашій страві. Якщо хочете зробити блюдо поситнее, додайте до нього топлене масло. Я ж роблю так тільки в разі, якщо рис по-японськи готую, як основне блюдо. Якщо подаю його, як гарнір, то віддаю перевагу без масла. Смачного.
- Мал - 400 грам
- Яйця - 2 штуки
- Зелений горошок - 100 грам
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Копчене м'ясо - 100 грам (або тофу, якщо ви не їсте м'ясо.)
- Сіль - За смаком
- Часник - 1-2 зубчиків
Зваріть рис. І залиште в холодильнику, поки будемо робити начинку.
Збийте яйце. Додати сіль. Зробіть з них омлет.
Розділіть омлет на кілька шматочків і обсмажте.
Дістаньте рис. Змішайте його в чашці з омлетом.
Наріжте кубиками моркву і ріпчасту цибулю. Додайте до рису разом із зеленим горошком.
Додайте сіль, чорний мелений перець і соєвий соус. Перемішайте.
Дрібно порубати часник і копчене м'ясо. Викладіть рис до сковороду. Додайте до нього часник і м'ясо. Перешкодьте. Тушкуйте все разом ще п'ять хвилин. Ваш рис по-японськи готовий.