Рецепт Вестибюль грузинською мовою фото

Вестибюль грузинською мовою
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Лобі
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Лобі - це національне грузинське блюдо з квасолі, яке є дуже частим гостем як на святах, так і на сімейних обідах. Рецепт приготування лобіо по-грузинськи нижче.

Опис приготування:

Цей рецепт приготування лобіо по-грузинськи можна доповнити. Можна додати ще спецій, томатної пасти, помідорів або м'яса.

  • Квасоля - 500 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Рослинна олія - За смаком
  • Часник - 4 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Вода питна - За смаком
  • Зелень - За смаком
вестибюль грузинською мовою - фото крок 1
Чистий цибулю, моєму, ріжемо разом з часником. Смажимо цибулю і часник на рослинній олії до золотистої скоринки.
вестибюль грузинською мовою - фото крок 2
У каструлю складаємо помиту квасоля. Заливаємо питною водою. Доводимо до кипіння. Потім на повільному вогні, поки вода не почне випариваться.
вестибюль грузинською мовою - фото крок 3
У цей момент додаємо спеції, цибуля і часник, сіль, подрібнену зелень, перемішуємо і варимо близько 5-6 хвилин.
вестибюль грузинською мовою - фото крок 4
Готове лобіо подаємо до столу.

Схожі рецепти