Рецепт Frittata іспанською мовою фото

Frittata іспанською мовою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Овочі , Яйця
Вегетаріанське харчування
На сніданок
Гарячі страви , Омлет
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Frittata - це італійський омлет, який готують з начинками з сиру, овочів, ковбаси або м'яса. Люблять його не тільки в Італії, але і в Іспанії зі своїми особливостями. Це дуже смачно і ситно!

Опис приготування:

Готувати фриттату - одне задоволення. Зберіть все, що знайдете в холодильнику, дотримуючись основні принципи готування, викладені в покроковому рецепті і смачна страва, яким можна нагодувати всю сім'ю буде готово.

  • Картопля - 3 штуки (відвареної)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука (червоний)
  • Перець болгарський - 1 штука (солодкий)
  • Яйце - 4 штуки
  • Шинка - 100 грам
  • Сир - 30 грам
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1-2 Щепоток
  • Чорний мелений перець - 1 щіпка
Frittata іспанською мовою - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
Frittata іспанською мовою - фото крок 2
Влийте на сковороду 2 ст. Ложки оливкової олії, наріжте цибулю півкільцями, обсмажте.
Frittata іспанською мовою - фото крок 3
Додайте до цибулі нарізаний кубиком болгарський перець.
Frittata іспанською мовою - фото крок 4
Додайте нарізаний кубиком відварну картоплю.
Frittata іспанською мовою - фото крок 5
Стільком людям в мисці 4 яйця.
Frittata іспанською мовою - фото крок 6
Додайте до яєць дрібно нарізану шинку, приправити сіллю, поперчіть.
Frittata іспанською мовою - фото крок 7
Овочі на сковороді обсмажте до рум'яності, приправити сіллю.
Frittata іспанською мовою - фото крок 8
Залийте яйцями з шинкою, зверху посипте тертим сиром, трохи натертого сиру залиште для посипання перед подачею. Надішліть в духовку для запікання при температурі 180 градусів на 15 хвилин.
Frittata іспанською мовою - фото крок 9
Запікайте до появи рум'яної скоринки, перед подачею посипте сиром, що залишився, можна посипати подрібненою зеленню.
Frittata іспанською мовою - фото крок 10
Подавайте фриттату з овочами, зеленню, соусом. Вона хороша як в гарячому, так і в холодному вигляді. Чудове смачне і ситне сімейна страва.

Схожі рецепти