Frittata іспанською мовою
(покроковий рецепт з фото)
Frittata - це італійський омлет, який готують з начинками з сиру, овочів, ковбаси або м'яса. Люблять його не тільки в Італії, але і в Іспанії зі своїми особливостями. Це дуже смачно і ситно!
Готувати фриттату - одне задоволення. Зберіть все, що знайдете в холодильнику, дотримуючись основні принципи готування, викладені в покроковому рецепті і смачна страва, яким можна нагодувати всю сім'ю буде готово.
- Картопля - 3 штуки (відвареної)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука (червоний)
- Перець болгарський - 1 штука (солодкий)
- Яйце - 4 штуки
- Шинка - 100 грам
- Сир - 30 грам
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1-2 Щепоток
- Чорний мелений перець - 1 щіпка
Підготуйте інгредієнти.
Влийте на сковороду 2 ст. Ложки оливкової олії, наріжте цибулю півкільцями, обсмажте.
Додайте до цибулі нарізаний кубиком болгарський перець.
Додайте нарізаний кубиком відварну картоплю.
Стільком людям в мисці 4 яйця.
Додайте до яєць дрібно нарізану шинку, приправити сіллю, поперчіть.
Овочі на сковороді обсмажте до рум'яності, приправити сіллю.
Залийте яйцями з шинкою, зверху посипте тертим сиром, трохи натертого сиру залиште для посипання перед подачею. Надішліть в духовку для запікання при температурі 180 градусів на 15 хвилин.
Запікайте до появи рум'яної скоринки, перед подачею посипте сиром, що залишився, можна посипати подрібненою зеленню.
Подавайте фриттату з овочами, зеленню, соусом. Вона хороша як в гарячому, так і в холодному вигляді. Чудове смачне і ситне сімейна страва.