Кабачок на іспанською мовою
(покроковий рецепт з фото)
Хочете дізнатися, як приготувати кабачок по-іспанськи і здивувати і сім'ю, і гостей новим блюдом? Тоді ось вам рецепт, який можна уявити. Будемо готувати з рисом і отримаємо повноцінний обід!
Хочу сказати, що такий рецепт приготування кабачка по-іспанськи мені подобається не тільки тим, що страва виходить неймовірно смачним, але і тим фактом, що такий рис з'їдають без залишку навіть ті, хто зазвичай таку їжу не любить. Та й як же красиво воно виглядає і смачно пахне! Так що розповідаю, як приготувати кабачок по-іспанськи!
- Мал - 300 грам
- Кабачки - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Болгарський перець - 1 штука
- Бульйон - 500 мілілітрів (можна замінити водою)
- Куркума - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Сир тертий - 200 грам
1. Підготуємо інгредієнти. Овочі нарізаємо, а сир трьом на тертці.
2. На рослинному маслі обсмажити спочатку цибулю до готовності, а потім всі овочі і промитий рис.
3. Коли рис стане золотистим, а овочі підсмажаться - додамо бульйон. У мене він заморожений. Вогонь робимо маленьким.
4. Додамо сіль, перець, куркуму і ваші улюблені спеції. Перемішаємо, а потім залишимо під кришкою гаситися до готовності.
5. Коли вся вода піде, а рис розбухне - блюдо готово!