Рецепт Кабачок на іспанською мовою фото

Кабачок на іспанською мовою
(покроковий рецепт з фото)

Іспанська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Хочете дізнатися, як приготувати кабачок по-іспанськи і здивувати і сім'ю, і гостей новим блюдом? Тоді ось вам рецепт, який можна уявити. Будемо готувати з рисом і отримаємо повноцінний обід!

Опис приготування:

Хочу сказати, що такий рецепт приготування кабачка по-іспанськи мені подобається не тільки тим, що страва виходить неймовірно смачним, але і тим фактом, що такий рис з'їдають без залишку навіть ті, хто зазвичай таку їжу не любить. Та й як же красиво воно виглядає і смачно пахне! Так що розповідаю, як приготувати кабачок по-іспанськи!

  • Мал - 300 грам
  • Кабачки - 2 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Бульйон - 500 мілілітрів (можна замінити водою)
  • Куркума - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Сир тертий - 200 грам
кабачок на іспанською мовою - фото крок 1
1. Підготуємо інгредієнти. Овочі нарізаємо, а сир трьом на тертці.
кабачок на іспанською мовою - фото крок 2
2. На рослинному маслі обсмажити спочатку цибулю до готовності, а потім всі овочі і промитий рис.
кабачок на іспанською мовою - фото крок 3
3. Коли рис стане золотистим, а овочі підсмажаться - додамо бульйон. У мене він заморожений. Вогонь робимо маленьким.
кабачок на іспанською мовою - фото крок 4
4. Додамо сіль, перець, куркуму і ваші улюблені спеції. Перемішаємо, а потім залишимо під кришкою гаситися до готовності.
кабачок на іспанською мовою - фото крок 5
5. Коли вся вода піде, а рис розбухне - блюдо готово!

Схожі рецепти