Lynx іспанською мовою
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт рису по-іспанськи я дізналася в самій Іспанії. Дуже смачний і ніжний рис на сніданок. Порадує ваших дітей, як найкраща каша, яку вони коли-небудь їли. Зі згущеним молоком і корицею. Приготовим?
Lynx іспанською мовою - солодкий. Можете додати в нього сухофруктів, горіхів. Подавати краще до сніданку. Хоча і для полудня відмінно підійде. Ситний і смачний рис по-іспанськи полюбиться вам з першої ложки. Насолоджуйтесь традиційними стравами різних народів світу. Додавайте до них свою родзинку і дивуйте близьких. Удачі в приготуванні!
- Молоко - 3 склянки
- Вода - 250 мілілітрів
- Згущене молоко - 350-400 грам
- Мал - 1 Склянка
- Мал - 1 Склянка
- Ванільний екстракт - 2 чайних ложки (можете додати замість екстракту 1 немає. Ложку ванільного цукру.)
- Обкладинка - 1-2 чайних ложок
- Цукор - За смаком
Налийте в каструлю води. Висипати весь рис. Додайте молока. Доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь до середнього і варіть до готовності рису. Слідкуйте за тим, щоб молоко "не втекло" .
Коли рис майже зварився, додайте ванільного екстракту, згущене молоко і цукру за смаком. Перемішайте. Мал повинен розваритися.
Заважайте рис, щоб він не пригоріла, поки вода остаточно не випарується і рис не перетвориться в густу кашу.
Готовий рис по-іспанськи викладіть в тарілки і посипте корицею. Смачного!