Frikadelyki іспанською мовою
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами приголомшливим рецептом приготування фрикадельок по-іспанськи! Здавалося б, дивне поєднання м'яса, м'яти, квасолі і помідорів, але ви просто спробуйте, дуже смачно виходить!
Такий простий рецепт фрикадельок по-іспанськи мені особливо імпонує своєю практичністю, якщо додати води побільше і докинути картоплі, отримаємо повноцінний ситний супчик! Ну і звичайно ж, оригінальність цієї страви не варто відкидати! Коли б ви ще спробували поєднання м'яса і м'яти? А дуже смачно, до речі, виходить, так що розповім, як зробити фрикадельки по-іспанськи!
- Фарш - 500 грам
- Помідори - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Квасоля - 100 грам (можна свіжу, можна заморожену, можна консервовану )
- Часник - 2 зубчики
- Мал - 1/4 склянки
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- М'ята подрібнена - 1 Ст. Ложка (або стільки ж сушеної м'яти)
- Петрушка подрібнена - 1 Ст. Ложка
- Орегано - 0.5 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
1. Фарш змішаємо з яйцем, рисом, петрушкою і м'ятою до однорідної консистенції. Додамо сіль і перець за смаком. Ліпимо фрикадельки і відправимо поки в холодильник.
2. Зробимо соус. Цибулю і часник подрібнити і обсмажити на рослинному маслі. Далі додамо помідори, квасоля і томатну пасту. Обсмажити все разом кілька хвилин.
3. Заливаємо гарячою водою (0.5-1 літр), доводимо до кипіння, і варимо ще 5 хвилин на маленькому вогні, а потім додамо фрикадельки, і ще півгодини млоїмо під кришкою.
4. В самому кінці додамо орегано, перемішаємо і подаємо!