Kabachki іспанською мовою
(покроковий рецепт з фото)
Ця тортилья з кабачками стала справжнім відкриттям сезону! несподівано смачне, легке, швидке в приготуванні блюдо. Дуже схоже на омлет з овочами. Обов'язково спробуйте!
Блюдо абсолютно універсальне. Його можна приготувати на сніданок або полуденок. А можна влаштувати собі легкий обід або вечерю, особливо якщо ви перебуваєте на дачі! Тим більше що часу на приготування потрібно буквально 20 хвилин. Як приготувати кабачки по-іспанськи читайте в покроковому рецепті.
- Яйця - 4 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Кабачок - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Молоко - 0, 5 склянки
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Овочі та зелень помийте. Кабачок наріжте невеликими брусочками. Цибуля, часник і зелень дрібно порубати.
Яйця і молоко трохи збийте, сіль за смаком.
На розігріту сковороду вилити оливкову олію. 1-2 хвилини обсмажити цибулю, потім додати кабачок і смажити помішуючи 5-7 хвилин.
В останню чергу додаємо зелень і часник. Додати сіль за смаком.
І буквально через хвилину влийте яєчну масу. Накрийте кришкою і на середньому вогні тримайте до готовності.
Наші кабачки по-іспанськи готові! Подавайте теплим до столу.
Смачного!