Рецепт Вершковий чилі фото

Вершковий чилі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Молочні продукти, Птах, Бобові, Квасоля, Вершки, Курка, Куряча грудка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Супи, Гарячі страви, Гостре

Шматочки ніжного курячого м'яса і тане в роті квасоля потопають у вершковому гострому соусі, а неповторний аромат спецій вдало підкреслюють смак цієї страви. Рекомендую вам спробувати вершковий чилі.

Блюдо вийшло досить ситним, зігріваючим і дуже смачним. Для дітей я готувала так само, тільки без додавання гострого перцю. Любителі білих соусів замість червоного перцю додають гострий перець зеленого кольору, і тоді виходить білий вершковий чилі. Від мого варіанту він відрізняється тільки кольором, але не смаком. Всі подробиці, як приготувати вершкове чилі, дивіться нижче в покроковому рецепті.

  • Грудка куряча - 500 грам
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Квасоля біла - 300 грам (консервована)
  • Бульйон курячий - 1 Склянка
  • Перець чилі - 100 грам (консервований)
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Кмин - 1 Чайна ложка (мелений)
  • Розмарин - 1 Чайна ложка
  • Фенхель - 1 штука (гілочка)
  • Крем - 2/3 склянки
  • Вершки - 1/2 склянки(33% жирності)
вершковий чилі - фото крок 1
Курячі грудки помийте, обсушити. Цибулю і часник очистіть. Консервовану квасолю відкиньте на друшляк.
вершковий чилі - фото крок 2
М'ясо наріжте на дрібні кубики, цибуля і часник подрібніть. У глибокій сковороді розігрійте оливкову олію, обсмажте куряче м'ясо, цибуля і часник протягом 10 хвилин.
вершковий чилі - фото крок 3
Додайте кумін і розмарин, обсмажуйте протягом 1 хвилини, щоб розкрився смак спецій. Додайте сіль, білу квасолю, гарячий бульйон ...
вершковий чилі - фото крок 4
... І консервований гострий перець. Доведіть до кипіння і тушкуйте на середньому вогні протягом 10 хвилин.
вершковий чилі - фото крок 5
Влийте вершки і сметану, готуйте ще 15 хвилин.
вершковий чилі - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти