Рецепт Баклажани з чилі перцем фото

Баклажани з чилі перцем
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі , Баклажан , Гострий перець
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Гостре
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

У корейській кухні є одне класне блюдо. Мінімальний набір інгредієнтів, найпростіший процес, пікантний смак. Саме його я якраз хочу показати. Запам'ятовуйте і при бажанні повторіть будинку.

Опис приготування:

Покажу вам, як приготувати баклажани з чилі перцем. Подавати до столу їх можна як просто з рисом, наприклад, так і до м'яса або іншому гарячому за смаком. Блюдо навряд чи стане щоденним на вашому столі, але час від часу цілком можна зробити

  • Баклажан - 2 штуки
  • Чилі - 1-3 штук (за смаком)
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Перець чилі паста - 1/3-1 чайних ложки (якщо є)
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Рисове вино - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Кунжутну олію - 2 чайних ложки
  • Кунжут - 1/2 чайних ложки
  • Часник - 1 Чайна ложка
баклажани з чилі перцем - фото крок 1
1. Вимийте, обсушити і наріжте середніми скибочкам баклажани і перець.
баклажани з чилі перцем - фото крок 2
2. Розігрійте на сковороді рослинне масло. Викладіть баклажани і обсмажити пару хвилин до м'якості.
баклажани з чилі перцем - фото крок 3
3. Викладіть решту складових на сковороду.
баклажани з чилі перцем - фото крок 4
4. Смажте ще кілька хвилин до готовності і подавайте баклажани з чилі перцем до столу.
баклажани з чилі перцем - фото крок 5
5. Смачного!

Схожі рецепти