Баклажани з чилі перцем
(покроковий рецепт з фото)
У корейській кухні є одне класне блюдо. Мінімальний набір інгредієнтів, найпростіший процес, пікантний смак. Саме його я якраз хочу показати. Запам'ятовуйте і при бажанні повторіть будинку.
Покажу вам, як приготувати баклажани з чилі перцем. Подавати до столу їх можна як просто з рисом, наприклад, так і до м'яса або іншому гарячому за смаком. Блюдо навряд чи стане щоденним на вашому столі, але час від часу цілком можна зробити
- Баклажан - 2 штуки
- Чилі - 1-3 штук (за смаком)
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Перець чилі паста - 1/3-1 чайних ложки (якщо є)
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Рисове вино - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Кунжутну олію - 2 чайних ложки
- Кунжут - 1/2 чайних ложки
- Часник - 1 Чайна ложка
1. Вимийте, обсушити і наріжте середніми скибочкам баклажани і перець.
2. Розігрійте на сковороді рослинне масло. Викладіть баклажани і обсмажити пару хвилин до м'якості.
3. Викладіть решту складових на сковороду.
4. Смажте ще кілька хвилин до готовності і подавайте баклажани з чилі перцем до столу.
5. Смачного!