Масло з перцем чилі
(покроковий рецепт з фото)
Уже не перший раз привожу зі середземноморського курорту оливкова олія з добавками в пляшечці. Найчастіше це перець з якою-небудь зеленню. Виглядає красиво, та й смак незвичайний. Переконайтеся самі!
Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати масло з перцем чилі. Його створення дуже просте. Потім ви зможете заправляти ним салати або смажити на цій ароматної заправці будь-яке м'ясо. Тільки пам'ятайте, що масло виходить гострим, тому в сам рецепт додавайте менше приправ з перцем і часником.
- Оливкова олія - 250 мілілітрів
- Розмарин, гілочка - 2 штуки
- Перець чилі - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
Масло перелийте в прозору баночку або пляшку з кришкою.
В масло додайте розмарин і перець.
Потім додайте часник, можна навіть не чищений.
Залиште масло в прохолодному місці під кришкою на 7-10 днів. Приємною дегустації!