Рецепт Масло з перцем чилі фото

Масло з перцем чилі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
Молочні продукти , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На швидку руку , На сніданок
Соуси , Заправки для салатів
Кількість порцій: 5-8
Час приготування: 5 дн. 13 г. 0 хв.

Уже не перший раз привожу зі середземноморського курорту оливкова олія з добавками в пляшечці. Найчастіше це перець з якою-небудь зеленню. Виглядає красиво, та й смак незвичайний. Переконайтеся самі!

Опис приготування:

Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати масло з перцем чилі. Його створення дуже просте. Потім ви зможете заправляти ним салати або смажити на цій ароматної заправці будь-яке м'ясо. Тільки пам'ятайте, що масло виходить гострим, тому в сам рецепт додавайте менше приправ з перцем і часником.

  • Оливкова олія - 250 мілілітрів
  • Розмарин, гілочка - 2 штуки
  • Перець чилі - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
масло з перцем чилі - фото крок 1
Масло перелийте в прозору баночку або пляшку з кришкою.
масло з перцем чилі - фото крок 2
В масло додайте розмарин і перець.
масло з перцем чилі - фото крок 3
Потім додайте часник, можна навіть не чищений.
масло з перцем чилі - фото крок 4
Залиште масло в прохолодному місці під кришкою на 7-10 днів. Приємною дегустації!

Схожі рецепти