Свинина з перцем чилі
(покроковий рецепт з фото)
Любіть гостреньке? Тоді рецепт свинини з перцем чилі - до вашої уваги. По суті, за цим рецептом можна приготувати будь-яке м'ясо, однак найкраще з перцем чилі поєднується саме гарне свиняче м'ясо.
Я просто обожнюю все гостре, тому свинина з перцем чилі - одне з моїх улюблених страв. Як бачите в рецепті, свинину я брав на кістки, однак ви можете використовувати абсолютно будь-яку частину. Головне тут - засвоїти принцип приготування, а вже далі самі розберетеся. Читайте, як готувати свинину з перцем чилі, і сміливо приступайте до справи!
- Свинина - 700 грам
- Спеції - 2 Ст. Ложки
- Перець чилі - 150 грам
- Цибуля - 1/2 штуки
- Часник - 7 зубчиків
- Олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
Шматки свинини (у мене були на кістки, але можна і філе) обсипати спеціями з усіх боків.
Обсмажити свинину на швидкому вогні по 2-3 хвилини з кожного боку, після чого покласти в форму для запікання і відправити на 20 хвилин в духовку на 180 градусів.
У сковороді, де смажилося м'ясо, обсмажуємо дрібно нарізану цибулю.
Додаємо тонкими кільцями нарізані перці чилі. Обсмажуємо на середньому вогні 6-7 хвилин, постійно перемішуючи, щоб уникнути пригорання.
Об'єднуємо в сковороді запечене м'ясо і розм'якшені перці чилі. Обсмажуємо разом протягом 1-2 хвилин, після чого знімаємо з вогню і подаємо.
Подаємо свинину з невеликою кількістю перців чилі. Готово!