Рецепт Свинина з перцем чилі фото

Свинина з перцем чилі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Вагітним і годуючим
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Любіть гостреньке? Тоді рецепт свинини з перцем чилі - до вашої уваги. По суті, за цим рецептом можна приготувати будь-яке м'ясо, однак найкраще з перцем чилі поєднується саме гарне свиняче м'ясо.

Я просто обожнюю все гостре, тому свинина з перцем чилі - одне з моїх улюблених страв. Як бачите в рецепті, свинину я брав на кістки, однак ви можете використовувати абсолютно будь-яку частину. Головне тут - засвоїти принцип приготування, а вже далі самі розберетеся. Читайте, як готувати свинину з перцем чилі, і сміливо приступайте до справи!

  • Свинина - 700 грам
  • Спеції - 2 Ст. Ложки
  • Перець чилі - 150 грам
  • Цибуля - 1/2 штуки
  • Часник - 7 зубчиків
  • Олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
свинина з перцем чилі - фото крок 1
Шматки свинини (у мене були на кістки, але можна і філе) обсипати спеціями з усіх боків.
свинина з перцем чилі - фото крок 2
Обсмажити свинину на швидкому вогні по 2-3 хвилини з кожного боку, після чого покласти в форму для запікання і відправити на 20 хвилин в духовку на 180 градусів.
свинина з перцем чилі - фото крок 3
У сковороді, де смажилося м'ясо, обсмажуємо дрібно нарізану цибулю.
свинина з перцем чилі - фото крок 4
Додаємо тонкими кільцями нарізані перці чилі. Обсмажуємо на середньому вогні 6-7 хвилин, постійно перемішуючи, щоб уникнути пригорання.
свинина з перцем чилі - фото крок 5
Об'єднуємо в сковороді запечене м'ясо і розм'якшені перці чилі. Обсмажуємо разом протягом 1-2 хвилин, після чого знімаємо з вогню і подаємо.
свинина з перцем чилі - фото крок 6
Подаємо свинину з невеликою кількістю перців чилі. Готово!

Схожі рецепти