Рецепт Вершкова паста фото

Вершкова паста
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Птах , Бобові , Курка , Макарони , Горох , Консервований горошок
Вагітним і годуючим
На обід
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 35 хв.

Тут я розповім, як приготувати вершкову пасту з курячим м'ясом і овочами. Це ніжне блюдо для легкої вечері або обіду. Якщо ви не їсте м'ясо, то можна виключити курку, паста залишиться смачною.

Опис приготування:

Якщо ви хочете додати страві трохи пікантності, то в маринад для курки можна додати ложку свіжовичавленого лимонного соку.

Набір овочів для даної пасти можна варіювати на свій розсуд. Наприклад, сюди відмінно підійде болгарський перець, а замість зеленого горошку можна взяти солодку консервовану кукурудзу.

Перед подачею посипте на пасту трохи тертого пармезану.

  • Пенне - 400 грам (макарони)
  • Куряче м'ясо - 400 грам (грудка)
  • Брокколі - 300 грам
  • Морква - 200 грам
  • Консервований горошок - 200 грам
  • Вершки - 400 мілілітрів (від 30% )
  • Пармезан - 100 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Базилік - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
вершкова паста - фото крок 1
Курячі грудки поріжте невеликими шматочками, приготуйте маринад із столової ложки оливкової олії, базиліка і дрібки солі. Перемішайте м'ясо з маринадом, залиште на 15 хвилин. Тим часом наріжте моркву тонкою соломкою, розділіть брокколі на невеликі суцвіття, порубати часник, натріть сир.
вершкова паста - фото крок 2
Тепер поставте пасту відварюватися відповідно до інструкції. У глибоку сковороду вилийте вершки, нагрійте їх. Додайте тертий сир і почніть все перемішувати. Потрібно, щоб сир розплавився. Тепер додайте ложку оливкової олії, перемішайте і протушкувати хвилину. Соус готовий.
вершкова паста - фото крок 3
Тепер на чисту сковороду налийте трохи олії і покладіть обсмажувати куряче м'ясо. Сюди ж викладіть часник. Коли м'ясо стане м'яким, викладіть в цю сковороду всі овочі і поперчіть за смаком.
вершкова паста - фото крок 4
Гасіть овочі, поки морква не стане м'якою. Потім вилийте в сковороду з овочами готовий соус і перемешйпте. Тепер сюди можна додавати відварені макарони. Протушкувати соус з макаронами близько хвилини - і подавайте до столу.

Схожі рецепти