Паста вершкова з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Паста вершкова з грибами - це божественне блюдо. Дуже ніжне, соковите і неймовірно апетитне, приготоване з пасти папарделле, трьох видів грибів, білого вина, вершків, свіжої петрушки, сиру.
Паста вершкова з грибами, приготована по даним рецептом, це розкішне блюдо. Воно виходить дуже красивим, ніжним, соковитим і ситним. Для приготування вершкової пасти ми використовуємо цілий кілограм грибів і свіжу локшину (можна самому приготувати), що робить блюдо дуже і дуже смачним. Докладний покроковий рецепт з фото пасти вершкової з грибами розповість вам, як приготувати це гаряче блюдо, розраховане на 4 порції, приблизно за 30 хвилин. Бажаю успіхів!
- Паста parpardelle - 500 грам (можна будь-яку іншу, бажано свіжу)
- Гриби - 1 кілограм (лісіцкі, печериці, білі гриби)
- Біле сухе вино - 1 Склянка
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 4 зубчики
- Вершки - 1/4 склянки
- Пучок петрушки - 1 штука
- Сир пармезан - 40 грам
- Оливкова олія - - За смаком
- Сіль, перець - - За смаком
Гриби гарненько промиваємо від бруду, просушуємо і нарізаємо приблизно таким же чином як на фотографії.
Нарізаємо дрібними кубиками цибулю.
Потім часник.
В сотейник наливаем масло, розігріваємо і складаємо в нього тільки цибулю.
Коли цибуля придбав золотистий відтінок, додаємо гриби і часник.
Гриби обсмажуємо на середньому вогні близько 10 хвилин. Вони повинні будуть зменшитися в розмірах і виділити рідину. Вливаємо склянку вина і все перемішуємо.
Смажимо гриби близько 5-6 хвилин, перемішуючи. Вино і рідина повинні випаруватися. Додаємо сіль, перець і вливаємо бульйон. Вогонь зменшуємо до мінімуму і тушкуємо грибочки протягом 15-20 хвилин.
У цей час варимо пасту.
Дрібно нарізаємо петрушку.
Потім до грибів додаємо вершки.
І столову ложку вершкового масла, трохи збільшуємо вогонь.
Пасту додаємо до грибів, посипаємо петрушкою. Перемішуємо.
Додаємо тертий сир. Все ще раз добре перемішуємо. Вимикаємо грубку і розкладаємо готову страву по тарілках.
Смачного!