Рецепт Паста вершкова з грибами фото

Паста вершкова з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Макарони , Гриби
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Обід за 30 хвилин , Романтична вечеря
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Паста вершкова з грибами - це божественне блюдо. Дуже ніжне, соковите і неймовірно апетитне, приготоване з пасти папарделле, трьох видів грибів, білого вина, вершків, свіжої петрушки, сиру.

Опис приготування:

Паста вершкова з грибами, приготована по даним рецептом, це розкішне блюдо. Воно виходить дуже красивим, ніжним, соковитим і ситним. Для приготування вершкової пасти ми використовуємо цілий кілограм грибів і свіжу локшину (можна самому приготувати), що робить блюдо дуже і дуже смачним. Докладний покроковий рецепт з фото пасти вершкової з грибами розповість вам, як приготувати це гаряче блюдо, розраховане на 4 порції, приблизно за 30 хвилин. Бажаю успіхів!

  • Паста parpardelle - 500 грам (можна будь-яку іншу, бажано свіжу)
  • Гриби - 1 кілограм (лісіцкі, печериці, білі гриби)
  • Біле сухе вино - 1 Склянка
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Вершки - 1/4 склянки
  • Пучок петрушки - 1 штука
  • Сир пармезан - 40 грам
  • Оливкова олія - - За смаком
  • Сіль, перець - - За смаком
паста вершкова з грибами - фото крок 1
Гриби гарненько промиваємо від бруду, просушуємо і нарізаємо приблизно таким же чином як на фотографії.
паста вершкова з грибами - фото крок 2
Нарізаємо дрібними кубиками цибулю.
паста вершкова з грибами - фото крок 3
Потім часник.
паста вершкова з грибами - фото крок 4
В сотейник наливаем масло, розігріваємо і складаємо в нього тільки цибулю.
паста вершкова з грибами - фото крок 5
Коли цибуля придбав золотистий відтінок, додаємо гриби і часник.
паста вершкова з грибами - фото крок 6
Гриби обсмажуємо на середньому вогні близько 10 хвилин. Вони повинні будуть зменшитися в розмірах і виділити рідину. Вливаємо склянку вина і все перемішуємо.
паста вершкова з грибами - фото крок 7
Смажимо гриби близько 5-6 хвилин, перемішуючи. Вино і рідина повинні випаруватися. Додаємо сіль, перець і вливаємо бульйон. Вогонь зменшуємо до мінімуму і тушкуємо грибочки протягом 15-20 хвилин.
паста вершкова з грибами - фото крок 8
У цей час варимо пасту.
паста вершкова з грибами - фото крок 9
Дрібно нарізаємо петрушку.
паста вершкова з грибами - фото крок 10
Потім до грибів додаємо вершки.
паста вершкова з грибами - фото крок 11
І столову ложку вершкового масла, трохи збільшуємо вогонь.
паста вершкова з грибами - фото крок 12
Пасту додаємо до грибів, посипаємо петрушкою. Перемішуємо.
паста вершкова з грибами - фото крок 13
Додаємо тертий сир. Все ще раз добре перемішуємо. Вимикаємо грубку і розкладаємо готову страву по тарілках.
паста вершкова з грибами - фото крок 14
Смачного!

Схожі рецепти