Вершкова паста з шинкою і броколі
(покроковий рецепт з фото)
Макаронні вироби, спагетті або інші макаронні вироби придбають незабутній смак з вершковим соусом з шинкою і броколі. А головне - все робиться дуже швидко і легко.
Почнемо приготування з того, що відваримо макарони до готовності. Поки вода для макаронів закипає, і вони варяться, у нас є час приготувати вершковий соус. Киньте в киплячу воду брокколі і проваріть хвилин 10. Шинку порізати скибочками і обсмажте на вершковому маслі. Додайте до шинки брокколі і подрібнений часник, а через хвилину влийте вершки. Доведіть до кипіння і тушкуйте до загусання. Додати сіль. Коли соус буде готовий, змішайте його з макаронами і подайте на стіл. Смачного!
- Макаронні вироби - 350 грам
- Брокколі - 200 грам
- Шинка - 100 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Вершки - 250 мілілітрів
- Часник - 2 зубчики
- Сіль, перець - За смаком
Брокколі відварити про м'якість в киплячій підсоленій воді, потім поріжте шматочками. Також відваріть макарони до готовності.
Шинку порізати скибочками і злегка обсмажте на вершковому маслі.
Коли шинка зарум'яниться, додайте до неї брокколі і подрібнений часник. Помішуючи, смажте протягом хвилини.
Потім влийте вершки, доведіть до кипіння і тушкуйте до загусання. Додати сіль. Коли соус буде готовий, змішайте його з макаронами і подайте на стіл.