Рецепт Локшина з броколі фото

Локшина з броколі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі , Брокколі , Локшина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Сьогодні ми з вами будемо готувати кілька незвичайне блюдо. А дивина його в тому, що інгредієнти, з яких воно складається, рідко зустрічаються разом. Ось, як приготувати локшину з брокколі. Пробуємо?

Опис приготування:

Щоб приготувати дане нехитре блюдо, потрібно мати в наявності локшину високої якості. В іншому випадку неналежного виду макарони можуть зіпсувати все враження. Найкраще, якщо ви приготуєте локшину самостійно. Правда, на це піде час, яке, правда, компенсує смак страви.

  • Локшина - 100 грам (я беру з цільнозерновий борошна, вона корисніша)
  • Брокколі - 150 грам
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Cukini - 50-100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 3-4 штук
  • Соус соєвий - 15 грам
  • Масло рослинне - 20 грам
локшина з броколі - фото крок 1
Розбираємо брокколі на суцвіття. Відварюємо до напівготовності. Ставимо другу каструлю на плиту. У киплячу воду закидаємо локшину. Її ми також попередньо відварюємо до тієї тонкої грані, коли локшина ще здається твердоватим.
локшина з броколі - фото крок 2
Поки вариться брокколі, готуємо інші овочі. Болгарський перець нарізаємо соломкою. Краще, якщо ви візьмете не один колір. Так вийде привабливіше. Ріпчасту цибулю також ріжемо тоненькими півкільцями. Цукіні і моркву нарізаємо, як болгарський перець. Часник можна нарізати тонкими смужками. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом і обсмажуємо нарізані овочі.
локшина з броколі - фото крок 3
Напівготову брокколі кидаємо в сковороду до овочів і тушкуємо 5 хвилин під кришкою. Поки у нас готувалася брокколі, закипіла і локшина. Зливаємо з неї воду і викладаємо в сковороду до тушкованих овочів. Заливаємо все соєвим соусом і обсмажуємо до готовності.
локшина з броколі - фото крок 4
Ось, власне, і все. Страву можна подавати на стіл. Краще перекласти його в окремий посуд, оскільки виглядає воно розкішно, а гарна подача ще й посилить апетит!

Схожі рецепти