Локшина з броколі
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні ми з вами будемо готувати кілька незвичайне блюдо. А дивина його в тому, що інгредієнти, з яких воно складається, рідко зустрічаються разом. Ось, як приготувати локшину з брокколі. Пробуємо?
Щоб приготувати дане нехитре блюдо, потрібно мати в наявності локшину високої якості. В іншому випадку неналежного виду макарони можуть зіпсувати все враження. Найкраще, якщо ви приготуєте локшину самостійно. Правда, на це піде час, яке, правда, компенсує смак страви.
- Локшина - 100 грам (я беру з цільнозерновий борошна, вона корисніша)
- Брокколі - 150 грам
- Перець болгарський - 1 штука
- Cukini - 50-100 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 3-4 штук
- Соус соєвий - 15 грам
- Масло рослинне - 20 грам
Розбираємо брокколі на суцвіття. Відварюємо до напівготовності. Ставимо другу каструлю на плиту. У киплячу воду закидаємо локшину. Її ми також попередньо відварюємо до тієї тонкої грані, коли локшина ще здається твердоватим.
Поки вариться брокколі, готуємо інші овочі. Болгарський перець нарізаємо соломкою. Краще, якщо ви візьмете не один колір. Так вийде привабливіше. Ріпчасту цибулю також ріжемо тоненькими півкільцями. Цукіні і моркву нарізаємо, як болгарський перець. Часник можна нарізати тонкими смужками. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом і обсмажуємо нарізані овочі.
Напівготову брокколі кидаємо в сковороду до овочів і тушкуємо 5 хвилин під кришкою. Поки у нас готувалася брокколі, закипіла і локшина. Зливаємо з неї воду і викладаємо в сковороду до тушкованих овочів. Заливаємо все соєвим соусом і обсмажуємо до готовності.
Ось, власне, і все. Страву можна подавати на стіл. Краще перекласти його в окремий посуд, оскільки виглядає воно розкішно, а гарна подача ще й посилить апетит!