Рисова локшина з лососем і броколі
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва відмінно підійде для легкого, але в той же час корисного і ситної вечері. Готується воно дуже легко і швидко - буквально 15 хвилин, що дуже порадує втомлену після трудового дня господиню.
Рисова локшина в поєднанні з лососем і броколі - відмінний вечерю для тих, хто втомився після трудового дня і не хоче багато часу витрачати на приготування їжі. Блюдо готується дуже швидко і дуже легко, а виходить смачним і ситним. А як приготувати рисову локшину з лососем і броколі ви дізнаєтеся прочитавши і переглянувши цей рецепт.
- Рисова локшина - 100 грам
- Лосо - 100 грам (свіжий або копчений)
- Брокколі - 100-150 грам
- Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
- Часник - 1-2 зубчиків (по бажанню)
- Вершки - 2-3 Ст. Ложок
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
- Перець чорний моллотий - 1 щіпка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Очистимо і дрібно нарізаємо цибулю і часник. Обсмажити пару хвилин на рослинній олії.
Брокколі розбираємо на дрібні суцвіття і додаємо до цибулі. Наливаємо трохи води і тушкуємо під кришкою до м'якості.
Рибу дрібно нарізаємо.
Додаємо на сковороду і трохи обсмажити. Потім додамо лимонний сік, сіль і перець за смаком і вершки. Перемішуємо і доводимо до кипіння.
Рисову локшину готуємо за інструкцією на упаковці.
І тепер змішуємо рисову локшину з рибою і брокколі. Смачного!