Рисова локшина з креветками
(покроковий рецепт з фото)
Рисова локшина з креветками і овочами - це щось неймовірно смачне, ситне, поживна, корисне і просто чудове блюдо, яке підійде навіть для гостей! Локшина сподобається абсолютно всім!
Крім креветок додамо овочі, так блюдо вийде більш ситним, живильним, смачним. Також можна використовувати соуси, різні спеції, можна для гостроти додати чилі або більше часнику. Подавати рисову локшину можна на обід або вечерю.
- Рисова локшина - 50 грам
- Креветки - 150 грам
- Помідори - 2 штуки
- Солодкий перець - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Брокколі - 80 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Спеції - За смаком
Підготуйте все по списку. Овочі очистіть, вимийте, просушіть.
Брокколі розберіть на суцвіття, солодкий перець наріжте смужками.
Моркву очистіть і наріжте смужками. Додайте моркву до овочів.
Помідори сполосніть, просушіть, наріжте помідори часточками.
Креветки очистіть і підсмажте з обох сторін, по парі хвилин.
Рисову локшину залийте окропом і залиште на 10 хвилин. Через деякий час воду злийте.
Овочі протушкувати на сковороді до готовності, 8-10 хвилин на невеликому вогні.
Викладіть креветки поверх локшини, додайте овочі і подавайте до столу.
Смачного!