Рецепт Рисова локшина з рисом і креветками фото

Рисова локшина з рисом і креветками
(покроковий рецепт з фото)

Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти , Крупи , Мал , Локшина
Пісні страви , Веганські страви
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Рецепт приготування рисової локшини з креветками. У приготуванні цієї страви використовується величезна кількість різних трав і спецій.

Опис приготування:

Щоб блюдо отримало множинні смакові відтінки, тайська кухня передбачає використання багатьох трав і спецій. Від цього блюдо тільки ставати ще смачніше.

  • Яйце - 1 штука
  • Зелена квасоля - 150 грам
  • Рослинна олія - 30 мілілітрів
  • Королівські креветки - 10 штук
  • Соус соєвий - 45 мілілітрів
  • Перець мелений чилі - 1/4 чайних ложки
  • Свинина - 150 грам
  • Локшина рисова - 300 грам
  • Імбир - 1 штука(3 см)
рисова локшина з рисом і креветками - фото крок 1
1. На упаковці рисової локшини читаємо інструкцію і варимо локшину. Очищаємо королівські креветки (якщо креветки заморожені - попередньо розморожуємо їх).
рисова локшина з рисом і креветками - фото крок 2
2. Нарізаємо кубиками свинину (шийку, корейку або ж не зовсім жирний окіст). На розігрітій сковороді обсмажуємо, поки колір не стане золотистим.
рисова локшина з рисом і креветками - фото крок 3
3. Коли все стане рум'яним, додаємо зелену квасолю і імбир, попередньо подрібнений. Квасоля ціла.
рисова локшина з рисом і креветками - фото крок 4
4. Хвилин через кілька додаємо туди вже очищені королівські креветки.
рисова локшина з рисом і креветками - фото крок 5
5. В іншому посуді збиваємо яйце і додаємо соєвий соус. Сюди можна додавати спеції. Дуже добре сюди підійде чилі. У сковороду вливаємо яйце і перемішуємо.
рисова локшина з рисом і креветками - фото крок 6
6. Тепер додаємо локшину і все прогріваємо хвилини одну-дві. Солити за смаком. Подаємо до столу.

Схожі рецепти