Рисова локшина з рисом і креветками
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування рисової локшини з креветками. У приготуванні цієї страви використовується величезна кількість різних трав і спецій.
Щоб блюдо отримало множинні смакові відтінки, тайська кухня передбачає використання багатьох трав і спецій. Від цього блюдо тільки ставати ще смачніше.
- Яйце - 1 штука
- Зелена квасоля - 150 грам
- Рослинна олія - 30 мілілітрів
- Королівські креветки - 10 штук
- Соус соєвий - 45 мілілітрів
- Перець мелений чилі - 1/4 чайних ложки
- Свинина - 150 грам
- Локшина рисова - 300 грам
- Імбир - 1 штука(3 см)
1. На упаковці рисової локшини читаємо інструкцію і варимо локшину. Очищаємо королівські креветки (якщо креветки заморожені - попередньо розморожуємо їх).
2. Нарізаємо кубиками свинину (шийку, корейку або ж не зовсім жирний окіст). На розігрітій сковороді обсмажуємо, поки колір не стане золотистим.
3. Коли все стане рум'яним, додаємо зелену квасолю і імбир, попередньо подрібнений. Квасоля ціла.
4. Хвилин через кілька додаємо туди вже очищені королівські креветки.
5. В іншому посуді збиваємо яйце і додаємо соєвий соус. Сюди можна додавати спеції. Дуже добре сюди підійде чилі. У сковороду вливаємо яйце і перемішуємо.
6. Тепер додаємо локшину і все прогріваємо хвилини одну-дві. Солити за смаком. Подаємо до столу.