Рисова локшина з куркою і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Одні з найбільш вдалих страв - ті, які вміщують в себе і гаряче, і гарнір. Я такі просто обожнюю! Про один з таких я сьогодні і розповім. Будемо готувати рисову локшину з куркою і овочами.
Блюдо готується швидко, півгодини буде досить, саме тому це чудовий варіант для швидкого обіду або вечері в будній день. Раджу запам'ятати, як приготувати рисову локшину з куркою і овочами. Рецепт напевно стане в нагоді вам ще не раз.
- Рисова локшина - 340 грам
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Курячі грудки - 2 штуки
- Болгарський перець - 1 штука
- Брокколі - 200 грам
- Шиітаке - 100-120 грам (або печериці)
- Імбир - 1 Ст. Ложка (пропущений через прес)
- Курячий бульйон - 0, 5 склянки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки
- Кукурудзяний крохмаль - 1 Чайна ложка
У середнього розміру каструльці доведіть до кипіння трохи підсолену воду. Покладіть в киплячу воду локшину, варіть на середньому вогні в районі 3-5 хвилин. Потім воду злийте, а до локшині додайте 1 столову ложку масла.
У великій сковороді розігрійте 2 ст.Ложки рослинного масла (на сильному вогні). Додайте нарізану невеликими шматочками курку. Обсмажуйте її, помішуючи, в районі 3-4 хвилин, потім приберіть сковороду з вогню і перекладіть курку в тарілку.
У сковороду перекладіть нарізаний тонкими смужками болгарський перець, брокколі, розібрану на суцвіття і розрізану на декілька частин, а також нарізані довільно гриби. Томіть хвилину-дві, потім додайте пропущений через прес імбир і обсмажуйте всі разом ще хвилини 3-4.
У невеликій, але глибокій ємності змішайте курячий бульйон, соєвий соус, кетчуп і кукурудзяний крохмаль.
До овочів в сковороду додайте курку і готову локшину. Також влийте приготований соус. Все перемішайте і подавайте до столу!