Рисова локшина з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Рисова локшина - дуже цікавий продукт. Я б віднесла її до фаст-фуду в хорошому розумінні. Розмір рисової локшини буває різний, від 0, 5 мм. Рисову локшину потрібно залити окропом і залишити дійти.
Важливо знати, що рисову локшину можна "переготовіть" . Якщо ваша локшина не більше 5 мм., то вона готується вкрай швидко. Досить просто залити локшину окропом. Витримувати в окропі локшину слід не більше 5 мініт. Якщо перетримати локшину у воді, то вона перетвориться в клестер. Якщо ваша локшина вже готова, а основні інгредієнти страви ще немає, відкиньте локшину на друшляк і залиште. Локшину не потрібно заправляти маслом. Вона дочекається свого часу і ви встигнете приготувати все блюдо цілком, не упустив момент.
- Морква - 1 штука
- Кабачок - 1 штука (маленький)
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Рисова локшина - 200-300 грам
- Соєвий соус, спеції. - За смаком
Для приготування страви очистіть і натріть на тертці свіжу моркву.
Свіжий кабачок наріжте брусочками. Для цієї страви можна використовувати заморожений кабачок (з домашніх зиязиках заготовок).
Рисову локшину потрібно дістати з пакета. Залийте її окропом і залиште в мисці набухати. Рисова локшина буде готова через 5-7 хвилин.
Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями.
На рослинному маслі обсмажити цибулю. Додайте до нього морква, тушкуйте все, постійно помішуючи, близько 10 хвилин.
Додайте нарізаний кабачок. Обсмажте все разом ще 5 хвилин.
Локшину відкиньте на сито. Дайте стекти воді, і відразу локшину додайте до обсмаженою овочам. Перемішайте.
Додайте трохи соєвого соусу, спецій, приправ на ваш смак. Перемішайте - і можна подавати до столу.