Рисова локшина з овочами і морепродуктами
(покроковий рецепт з фото)
Рисова локшина з овочами і морепродуктами є одним з традиційних страв, які подають в країнах Азії. Щоб спробувати такі ласощі, вам не обов'язково їхати далеко, приготуйте його будинку!
Щоб приготувати смачну вечерю в азіатському стилі, використовуйте для цього рисову локшину, а також деякі овочі і морепродукти. Найголовніше - це не перетримати морепродукти, інакше вони стануть занадто жорсткими. Обов'язково дізнайтеся, як приготувати рисову локшину з овочами і морепродуктами, щоб порадувати близьких таким блюдом.
- Локшина рисова - 100 грам
- Морепродукти - 150 грам (суміш)
- Часник в гранулах - За смаком
- Сіль - За смаком
- Червоний перець - За смаком (мелений)
- Соус соєвий - 2 Ст. Ложки
- Томатний сік концентрований - 150 мілілітрів
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Кунжут - 2 Ст. Ложки
- Перець зелений солодкий - 1 штука
Насамперед необхідно розморозити коктейль з морепродуктів при кімнатній температурі. Гарненько промийте його від слизу і піску, очистіть, якщо необхідно, його складові.
Розігрійте в сковорідці олію, обсмажте на ньому морепродукти. Влийте в сковороду стакан води або рибного бульйону, додайте томатний сік. Додати сіль, поперчіть, присипте гранульованим часником. Ретельно все перемішайте і тушкуйте двадцять хвилин.
Рисову локшину помістіть в миску або каструлю, залийте чистою і холодною водою і залиште набухати на десять хвилин. Потім воду злийте і поріжте локшину кухонними ножицями.
Викладіть в сковороду підготовлену рисову локшину, влийте до неї соєвий соус і присипте все насінням кунжуту. Зелений перець вимийте і наріжте тонкою соломкою. Покладіть його до решти інгредієнтів. Зменшіть вогонь і тушкуйте блюдо п'ять хвилин до повної готовності.