Рецепт Рисова локшина з овочами і морепродуктами фото

Рисова локшина з овочами і морепродуктами
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Морепродукти, Локшина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Рисова локшина з овочами і морепродуктами є одним з традиційних страв, які подають в країнах Азії. Щоб спробувати такі ласощі, вам не обов'язково їхати далеко, приготуйте його будинку!

Щоб приготувати смачну вечерю в азіатському стилі, використовуйте для цього рисову локшину, а також деякі овочі і морепродукти. Найголовніше - це не перетримати морепродукти, інакше вони стануть занадто жорсткими. Обов'язково дізнайтеся, як приготувати рисову локшину з овочами і морепродуктами, щоб порадувати близьких таким блюдом.

  • Локшина рисова - 100 грам
  • Морепродукти - 150 грам (суміш)
  • Часник в гранулах - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Червоний перець - За смаком (мелений)
  • Соус соєвий - 2 Ст. Ложки
  • Томатний сік концентрований - 150 мілілітрів
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Кунжут - 2 Ст. Ложки
  • Перець зелений солодкий - 1 штука
рисова локшина з овочами і морепродуктами - фото крок 1
Насамперед необхідно розморозити коктейль з морепродуктів при кімнатній температурі. Гарненько промийте його від слизу і піску, очистіть, якщо необхідно, його складові.
рисова локшина з овочами і морепродуктами - фото крок 2
Розігрійте в сковорідці олію, обсмажте на ньому морепродукти. Влийте в сковороду стакан води або рибного бульйону, додайте томатний сік. Додати сіль, поперчіть, присипте гранульованим часником. Ретельно все перемішайте і тушкуйте двадцять хвилин.
рисова локшина з овочами і морепродуктами - фото крок 3
Рисову локшину помістіть в миску або каструлю, залийте чистою і холодною водою і залиште набухати на десять хвилин. Потім воду злийте і поріжте локшину кухонними ножицями.
рисова локшина з овочами і морепродуктами - фото крок 4
Викладіть в сковороду підготовлену рисову локшину, влийте до неї соєвий соус і присипте все насінням кунжуту. Зелений перець вимийте і наріжте тонкою соломкою. Покладіть його до решти інгредієнтів. Зменшіть вогонь і тушкуйте блюдо п'ять хвилин до повної готовності.

Схожі рецепти