Рецепт Рисова локшина з овочами і куркою фото

Рисова локшина з овочами і куркою
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі, Птах, Курка, Локшина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Рисову локшину подають з різними добавками, в тому числі і з овочами і куркою. Вона чудово поєднується практично з будь-якими продуктами. Таке блюдо є живильним і легким одночасно.

Якщо ви любите незвичайні страви, то вам обов'язково варто звернути увагу на азіатську кухню. У ній поєднуються неймовірні відтінки смаків. Вам обов'язково сподобаються страви з вермішеллю. І що, як приготувати рисову локшину з овочами і куркою, читайте в цьому рецепті.

  • Рисова локшина - 200 грам
  • Куряче філе - 1 штука
  • Лук-пориста - 1 штука
  • Печериці - 300 грам
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Вершки - 300 мілілітрів
  • Рослинна олія, перець, сіль - За смаком
рисова локшина з овочами і куркою - фото крок 1
Куряче філе вимийте і висушіть паперовими рушниками. Потім зачистите ножем від плівок і наріжте на невеликі довгасті шматочки.
рисова локшина з овочами і куркою - фото крок 2
У сковороду влийте трохи рослинного масла, поставте її на плиту. Коли масло розігріється, обсмажте на ньому шматочки курки на середньому вогні до золотистого відтінку.
рисова локшина з овочами і куркою - фото крок 3
Ретельно вимийте всі овочі під проточною водою. Очистіть червоний перець від насіння. Наріжте шампіньйони пластинками, подрібніть цибулю-порей, наріжте болгарський перець тонкими шматочками.
рисова локшина з овочами і куркою - фото крок 4
Додайте овочі до курки на сковорідку. Ретельно перемішайте всі інгредієнти і підлі рослинного масла. Накрийте кришкою і тушкуйте на невеликому вогні близько десяти хвилин.
рисова локшина з овочами і куркою - фото крок 5
Поки гасяться овочі з куркою, налийте в каструльку чистої води, закип'ятіть її. В окріп опустіть рисову локшину на кілька хвилин, потім відкиньте її на друшляк.
рисова локшина з овочами і куркою - фото крок 6
Підготовлену локшину додайте на сковорідку до овочів і курки. Присипте все інгредієнти перцем, приправити сіллю. Ви можете використовувати улюблені приправи і трави. Перемішайте вміст сковороди, прогрійте під кришкою ще пару хвилин.

Схожі рецепти