Рисова локшина з овочами і куркою
(покроковий рецепт з фото)
Рисову локшину подають з різними добавками, в тому числі і з овочами і куркою. Вона чудово поєднується практично з будь-якими продуктами. Таке блюдо є живильним і легким одночасно.
Якщо ви любите незвичайні страви, то вам обов'язково варто звернути увагу на азіатську кухню. У ній поєднуються неймовірні відтінки смаків. Вам обов'язково сподобаються страви з вермішеллю. І що, як приготувати рисову локшину з овочами і куркою, читайте в цьому рецепті.
- Рисова локшина - 200 грам
- Куряче філе - 1 штука
- Лук-пориста - 1 штука
- Печериці - 300 грам
- Болгарський перець - 1 штука
- Вершки - 300 мілілітрів
- Рослинна олія, перець, сіль - За смаком
Куряче філе вимийте і висушіть паперовими рушниками. Потім зачистите ножем від плівок і наріжте на невеликі довгасті шматочки.
У сковороду влийте трохи рослинного масла, поставте її на плиту. Коли масло розігріється, обсмажте на ньому шматочки курки на середньому вогні до золотистого відтінку.
Ретельно вимийте всі овочі під проточною водою. Очистіть червоний перець від насіння. Наріжте шампіньйони пластинками, подрібніть цибулю-порей, наріжте болгарський перець тонкими шматочками.
Додайте овочі до курки на сковорідку. Ретельно перемішайте всі інгредієнти і підлі рослинного масла. Накрийте кришкою і тушкуйте на невеликому вогні близько десяти хвилин.
Поки гасяться овочі з куркою, налийте в каструльку чистої води, закип'ятіть її. В окріп опустіть рисову локшину на кілька хвилин, потім відкиньте її на друшляк.
Підготовлену локшину додайте на сковорідку до овочів і курки. Присипте все інгредієнти перцем, приправити сіллю. Ви можете використовувати улюблені приправи і трави. Перемішайте вміст сковороди, прогрійте під кришкою ще пару хвилин.