Макарони з соусом із броколі та креветками
(покроковий рецепт з фото)
Красиве, смачне і просте блюдо з ідеальним поєднанням всіх інгредієнтів. Готується воно досить швидко. Цей рецепт завжди виручить вас, коли потрібно швидко нагодувати всю родину. Буде смачно!
Якщо ви коли-небудь були в Італії, ви відразу згадаєте це блюдо, а якщо не були, приготуйте його у себе вдома і подумки перенесений в цю дивовижну країну. Просте, але дуже смачне, це блюдо готується досить швидко і дуже легко. Використовуйте макарони з твердих сортів пшениці, і його можна буде подати не тільки до обіду, але і на вечерю.
- Брокколі - 250-300 грам
- Креветки - 100-150 грам
- Макарони - 100-120 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Вершки - 75-100 мілілітрів
- Сіль - 1/3 чайних ложки (за смаком)
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
1. Брокколі розрізаємо на суцвіття, для соусу можна використовувати і невелику частину грубих стебел.
2. Кидаємо в киплячу, злегка підсолену воду. Варимо 6-7 хвилин.
3. Відварену брокколі розминаємо виделкою в пюре (або скористаємося блендером). Воду, в якій варилася брокколі, Не викидати: в ній можна відварити макарони. Невелику частину води залишимо для приготування соусу.
4. Макарони у вас вже майже зварилися? Розігріваємо на сковороді рослинне масло і обсмажуємо хвилини півтори дрібно нарізаний часник.
5. Додамо на сковороду пюре з брокколі.
6. Додамо вершки, сіль і перець.
7. І відвар. Відвару додаємо в залежності від того, наскільки густим ви любите соус. Кип'ятимо хвилин 5.
8. Креветки у мене відварені, але ви можете обсмажити їх.
9. І тепер у вас є вибір, як подавати страву. Можна ось так.
10. А можна макарони і креветки прогріти пару хвилин в киплячому соусі на сковороді.
11. І подавати ось так. Цей варіант особисто мені подобається більше.